Hoeveel gewicht moet een kind krijgen elke maand?

January 5

Hoeveel gewicht moet een kind krijgen elke maand?

Je baby zal triple haar geboortegewicht van haar eerste verjaardag, volgens Glade Curtis en Judith Schuler in "Je Baby's eerste jaar." Tegen de tijd dat ze zes maanden bereikt, zal haar gewichtstoename zal beginnen te vertragen en gewichtstoename meer onregelmatige vanwege spurts van groei.

Betekenis

Hoeveel gewicht moet een kind krijgen elke maand?

Hoewel er richtlijnen voor gewicht krijgen, de belangrijke focus, volgens Curtis en Schuler, is de hoogte-to-weight ratio's. Dit betekent dat je baby's hoogte gelijke tred met haar gewicht houden moet. Volgens de auteurs van "The Babycenter Essential Guide to je Baby's eerste jaar", zal je baby's arts bekijken uw baby's groei als een patroon. Na het meten van uw baby, zal de arts Controleer haar vorige bezoek metingen en vergelijk deze met nationale gemiddelden. Doen, helpt de arts bepalen als je baby een algehele gezonde groeipatroon volgt.

Genetica van invloed zijn op groeipatronen, ook. Als leden van uw gezin kleinere of grotere frames en langer of korter statures hebben, vervolgens kan uw baby ook.

Functies

Hoeveel gewicht moet een kind krijgen elke maand?

Curtis en Schuler rekening mee dat het gemiddelde gewicht van een voldragen baby 7 pond, 2 ounces. Omdat een baby is geboren met extra vloeistof, zal ze vaak een paar gram verliezen na de geboorte, maar meestal herwinnen van het gewicht tijdens de volgende week, en haar geboortegewicht bereiken met twee weken.

Tijdens de eerste vier weken van het leven, zal je baby waarschijnlijk krijgen 2/3 tot 1 ounce van gewicht elke dag, volgens de Curtis en Schuler. Na de eerste maand krijgt je baby waarschijnlijk 1 tot 2 ponden maandelijks totdat ze haar zesde maand bereikt, volgens Murray et al.. Vanaf de leeftijd van zes maanden tot 12 maanden, zal je baby krijgen, gemiddeld 1 pond per maand. Tegen de tijd dat ze haar verjaardag één jaar bereikt, zal ze 21 tot en met 26 pond wegen.

Overwegingen

Hoeveel gewicht moet een kind krijgen elke maand?

Formule-fed baby's hebben de neiging te winnen gewicht sneller dan borstvoeding, volgens de auteurs van "The Babycenter Essential Guide to je Baby's eerste jaar.". Dit verschil in gewichtstoename is vooral duidelijk in vier tot zes maanden. Een baby borstvoeding kan krijgen 1 pond minder dan een baby formule gevoed tijdens het eerste jaar. Zoals artsen dit verschil verwachten, is het niet een reden voor alarm.

Preventie

William en Martha Sears, in "The Baby Book," nemen nota dat baby's op risico van obesitas niet alleen uit de genetica, maar hun dieet, ook zijn. De Sears merk op dat veel baby's op hun chubbiest op ongeveer zes maanden oud zijn. Zodra baby's begint te bewegen, beginnen zij vaak op een meer mager kijkje te nemen. Van de Sear herinneren van ouders om hun baby's voorzien van kleine porties, zodra ze beginnen met het eten van vast voedsel, en indien nodig bijvullen. Als je baby flesvoeding, lees hun signalen van honger en verzadiging. Baby's zijn goed in het zelfregulerend hun dagelijkse inname nodig heeft.

Waarschuwing

Hoeveel gewicht moet een kind krijgen elke maand?

Als uw baby niet heeft opgedaan genoeg gewicht zodat ze op zijn minst haar geboortegewicht met vier weken, of als uw baby is het verkrijgen van gewicht, maar plotseling stopt, overwegen de arts van uw baby niet floreren als de oorzaak. Een baby met mislukking te gedijen wellicht voedingssupplementen naast extra voedingen. Als borstvoeding geven, moet u mogelijk aan te vullen als het aanbod van melk niet voldoende is. Als dit niet verhelpen doet, moet de baby kan worden toegelaten tot het ziekenhuis voor verdere evaluatie en Intraveneuze therapie.


gerelateerde artikelen