Escalating Dichtheid Training Workouts

April 7

Escalating Dichtheid Training Workouts

Competitieve atleten in alle sporten zoeken voortdurend naar manieren om hun efficiëntie in het gewicht kamer. Escalating Dichtheid training werd eerst onderzocht door Charles Staley en zijn programma's op zijn uitgebreid door college voetbal-programma's, Olympisch Gewichtheffen deskundigen en zelfs persoonlijke trainers. Elke groep heeft aangepast de fundamentele idealen van dichtheid opleiding voor hun eigen behoeften, maar op haar kernactiviteiten, escalerende dichtheid opleiding nog steeds bestaat uit beide doen meer werk in dezelfde tijd of hetzelfde werk in minder tijd.

Werktempo

Als u probeert om te bouwen van snelheid, is escalating dichtheid training routine onder competitieve atleten. Het doel met dit soort opleiding is om de hersteltijd voor elke sprint. Dit kan gebeuren door hetzelfde aantal sprints in minder algemene tijd uitvoeren of doen meer sprints in dezelfde totale tijd. Een voorbeeld zou zijn voor het uitvoeren van 12 40-yard sprint in negen minuten tijdens week één van een trainingsprogramma van de snelheid. Dit betekent dat u een nieuwe sprint elke 45 seconden zal beginnen. In week zou twee u ofwel de dezelfde 12 sprints in zes minuten, vermindering van de hersteltijd 30 seconden, of 18 sprints in de dezelfde negen minuten.

Uithoudingsvermogen werk

Lange afstand lopers heb het escalerende dichtheid opleiding jarenlang beoefenen. Als lopers op concurrentie bereiden, verhogen ze het aantal miles dat ze elke week lopen. Dit op zich is een voorbeeld van escalating dichtheid training, maar blijkt meer in het bijzonder wanneer lopers probeert uit te voeren van de dezelfde afstanden in minder tijd elke week als zij vooruitgang naar een groter aantal mijlen. Op deze manier zijn afstand lopers de meest voorkomende beoefenaars van EDT.

Gewichtheffen

In het gewicht kamer, kan escalating dichtheid training worden ingebroken nummertjes. In de eerste week van trainingen, als u 30 totale herhalingen van de bench press voltooit, moet in week twee u streven naar ten minste 31 voltooien. De schoonheid van deze opleiding is dat het kan worden gedaan met elke individuele oefening met een tijdslimiet in plaats, of voor de training als een geheel. EDT is ideaal voor buik trainingen zo goed omdat u 100 herhalingen van een verscheidenheid aan oefeningen tijdens een getimede training kan voltooien. In de komende week kunt u lager de termijn en probeert te bereiken hetzelfde nummer, of laat de termijn hetzelfde en verhoog het aantal herhalingen.

Nettobaten

Escalating Dichtheid training is effectief vanwege haar veelzijdigheid. Afhankelijk van uw trainingsdoelen, kunt u de training aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Als u op zoek bent voor de meeste kracht winst, zal u zwaar gewicht en verschillende sets van lage reps, verhoging van het aantal sets of het gewicht in de komende week te verhogen van de dichtheid van de opleiding. Of uw doel is om te definiëren uw spieren en een beetje gewicht dalen, kunt dichtheid training met hoge herhaling trainingen bereiken dit doel.


gerelateerde artikelen