Cernitin voordelen

August 11

Cernitin heeft een theoretische voordeel voor de behandeling van goedaardige prostatic hyperplasia of BHP, die is een gemeenschappelijk probleem dat samen met leeftijd komt als je een man bent. Deze voorwaarde kan ook worden opgeroepen de uitbreiding van de prostaat klier of prostaat hypertrofie. Bent u geïnteresseerd in het proberen van de Cernitin, raadpleeg dan uw arts alvorens het te proberen.

Identificatie

Cernitin is een uittreksel dat uit acht soorten stuifmeel bestaat. Het wordt gebruikt in Japan en Europa om ziektes van de prostaat, volgens de Japanse medical journal "Hinyokika Kiyo". BHP is problematisch, omdat het urine vloeien voort uit uw blaas, wat leiden tot de urinewegen, blaas en nier problemen blokkeren kan kan, volgens MayoClinic.com. Geneesmiddelen die gebruikt worden voor de behandeling van deze aandoening kan leiden tot ernstige bijwerkingen, die wordt gevraagd onderzoek naar nutraceuticals zoals Cernitin, merkt N. Talpur, leiden auteur voor een studie van 2003 in "Moleculaire en cellulaire biochemie."

Effectiviteit

Cernitin kan werken net naast het kruid saw palmetto en de drug finasteride voor behandelend prostaat uitbreiding, volgens de studie van Talpur, et al.. Alle drie agenten lijken te beïnvloeden de voorwaarde door op het gebied van androgeen of mannelijk hormoon, metabolisme, Talpur notities. Deze studie werd gedaan op ratten, echter, zodat er meer onderzoek nodig is om te zien als dezelfde resultaten zullen worden ervaren door de mens. Een studie uit 2002 gepubliceerd in "Hinyokika Kiyo" concludeert dat Cernitin pollen extract werkt beter wanneer gecombineerd met de BHP drug tamsulosin hydrochloride dan wanneer het alleen wordt gebruikt voor de behandeling van urine-problemen. Tamsulosin hydrochloride alleen gebruikt ook werkt beter dan Cernitin alleen gebruikt, hoofdauteur van de studie notities A. Aoki.

Theorieën

Andere theorieën bestaan als het gaat om de Cernitin effecten op de prostaat. Een is dat het anti-inflammatoire werking die ten minste gedeeltelijk verantwoordelijk is voor de prostaat van de voordelen ervan, heeft volgens een studie van 2001 in "Hinyokika Kiyo". Cernitin verschijnt voor de remming van de prostaat ontsteking cytokinen, of immuunsysteem chemische stoffen ter bevordering van ontsteking, volgens studie leiden auteur K. Asakawa. Een 1990 laboratorium studie gepubliceerd in de "British Journal van Urologie," geeft aan dat Cernitin nuttig kunnen zijn bij controle prostaat uitbreiding in gevallen die niet hormoon-gevoelig.

Tijdsbestek

U mei zitten kundig gebruik van Cernitin voor de behandeling van goedaardige prostatic hyperplasia op lange termijn, volgens een studie van de 1995 gepubliceerd in "Klinische Therapeutics." Het supplement biedt een milde gunstig voordeel voor de grootte van de prostaat via een jaar durende periode, met inbegrip van gemiddelde urine debiet en residuele urine volume, volgens studie hoofdauteur R. Yasumoto. Onderzoekers geen bijwerkingen waargenomen tijdens de studie, neemt nota van de Yasumoto. Echter, Raadpleeg uw arts voordat u deze voedings, vooral als u een allergie voor stuifmeel, neem medicatie hebt of een gezondheidstoestand.


gerelateerde artikelen