Carb fietsen maaltijd plannen

May 5

Carb fietsen maaltijd plannen

Een low carb dieet is een populaire keuze voor weight loss en kan gecombineerd worden met pralerij dagen meer effectief en gemakkelijk te onderhouden. Belangstelling voor carb fietsen diëten is in opkomst vanwege de aantrekkingskracht van kunnend bedriegt voedsel eten en nog gewicht snel te verliezen. Carb fietsen betreft het eten van weinig koolhydraten gedurende een periode van tijd gevolgd door een dag van verhoogde koolhydraat consumptie. Leren carb kan cyclus helpen de verlies van het gewicht van de snelheid en voorkomen dat u uw dieet te laten vallen wanneer u omhoog glijden en bedriegen.

Voordelen

Carb fietsen heeft vele voordelen boven een strikte low carb dieet. Psychologisch, kan het gemakkelijker zijn te laag carb eten als je weet dat je hebt een hoge carb dag om de paar dagen. Waardoor jezelf om te genieten van uw favoriete hoge carb voedingsmiddelen om de paar dagen kan het versterken van uw wilskracht voor de dagen wanneer je weinig koolhydraten eet.

Carb fietsen ook een groot vet verlies-instrument kan zijn. Low carb eten, leert uw lichaam te verbranden voor brandstof in plaats van te vertrouwen op dieet koolhydraten zijn eigen lichaamsvet. Zodra je lichaam het vermogen om vet te verbranden verhoogt, uw dagen incidenteel hoog koolhydraat dit vermogen zal niet ontsporen en zal je gewicht verliezen.

Koolhydraten fietsen ook reguleert hormonen gerelateerde honger en kan je lichaam om te herstellen van de spier glycogeen winkels. Dit kan nuttig zijn als u een atleet, zoals glycogeen noodzakelijk voor oefening is.

Protocol

Er zijn een paar van verschillende benaderingen van carb fietsen. Een van de meest populaire is te eten laag carb vijf dagen per week en hoge carb op twee dagen van uw keuze. De dagen kunnen back-to-back of gescheiden door een paar dagen. Uw koolhydraatconsumptie op hoge carb dagen mag niet hoger zijn dan ongeveer 50 procent van je dagelijkse calorieën, en uw calorieën op die dagen moet gelijk aan het niveau dat een gewicht verlies rekenmachine voor onderhoud suggereert. Op uw lagere carb dagen moet uw koolhydraten nul tot 50 gram die per dag en je calorieën lager zijn dan zijn op de dagen van uw hoge carb moet.

Voorbeelden

Voor een vrouwelijke 160 pond, kan uw carb fietsen dieet uitzien:

Maandag: lage carb, 1.150 calorieën, 0 tot en met 50 gram koolhydraten maximale

Dinsdag: hoog koolhydraat, 1.950 calorieën, 243 gram koolhydraten maximale

Woensdag: lage carb, 1.150 calorieën, 0 tot en met 50 gram koolhydraten maximale

Donderdag: lage carb, 1.150 calorieën, 0 tot en met 50 gram koolhydraten maximale

Vrijdag: lage carb, 1.150 calorieën, 0 tot en met 50 gram koolhydraten maximale

Zaterdag: hoog koolhydraat, 1.950 calorieën, 243 gram koolhydraten maximale

Zondag: lage carb, 1.150 calorieën, 0 tot en met 50 gram koolhydraten maximale

Gebruik een online calorie calculator om te bepalen hoeveel calorieën je nodig hebt om gewicht te handhaven op basis van uw leeftijd, lengte en gewicht. Dat is uw calorietelling voor hoge carb dagen, met niet meer dan 50 procent van de calorieën uit koolhydraten. Op laag carb dagen, streven naar een calorietelling die tot een 1 tot 2 pond verlies elke week met niet meer dan 50 gram koolhydraten per dag leiden zal.

Overwegingen

Hebt u de beste resultaten als u aan gezonde voeding zo veel mogelijk vasthouden. Probeer te kiezen lagere glycemische index koolhydraten voor een van uw hoge carb dagen en hogere glycemische levensmiddelen anderzijds. Dit kunt u genieten van al uw favoriete voedsel maar stimuleert ook fruit en groente inname in plaats van alle uw koolhydraten uit minder gezonde bronnen zoals suiker en witte bloem. Lagere glycemische index koolhydraten is gebleken om betere keuzes voor gewichtsvermindering dan hoge glycemische koolhydraten, volgens een studie gepubliceerd in maart 2007 in de American Journal of Clinical Nutrition.

Potentiële

Het vinden van succes met een carb kan fietsen dieetplan betekenen loslaten van het idee van dieet en schuldgevoel over lage wilskracht en de mogelijkheid die vaak ertoe leiden dat mensen op hun voeding te geven. Realiseren dat het eten van bedriegt voedsel daadwerkelijk uw gewichtsverlies inspanningen kan helpen is de eerste stap in het afstappen van de yo-yo dieting cyclus.

Leren om te eten op een manier die voldoet aan uw onbedwingbare trek en ondersteunt vet verlies en mager spieraanwinst is de sleutel tot de samenstelling van uw lichaam voor goed en carb fietsen kunnen een goed hulpmiddel om te gebruiken op dieet zijn evenwicht te vinden.


gerelateerde artikelen