Low-Salt & vetarme kruiderijen voor kip, rundvlees, & vis

May 6

Low-Salt & vetarme kruiderijen voor kip, rundvlees, & vis

Of u dieet om gewicht te verliezen of om uw gezondheid te verbeteren, hangt uw succes op lange termijn uw open mindedness, de creativiteit en de bereidheid om te experimenteren met nieuwe smaken en kooktechnieken. Veranderen van de eetgewoonten van je leven kan moeilijk en frustrerend zijn. Smaakvol, lage-zout- en vetarm kruiderijen voor main-schotel nietjes, zoals kip, rundvlees en vis, vinden kunt maken uw overgang naar een gezondere levensstijl makkelijker en leuker.

Voordelen van een lage-zout, met laag vetgehalte dieet

Low-Salt & vetarme kruiderijen voor kip, rundvlees, & vis

Praktische redenen bestaan om een laag-zout, met laag vetgehalte dieet volgen. Het nationale hart-, Long- en bloed Instituut website zegt dat overgewicht verhoogt uw kans op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten, diabetes, hoge cholesterol en hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk verhoogt uw risico op hart-en vaatziekten en beroerte, maar deze risico's beheersen van uw bloeddruk en uw gewicht vermindert. Gesponsord door de National Institutes of Health studies blijkt dat het DASH-Dieet, Dietary Approaches to Stop Hypertension, effectief in het verlagen van de bloeddruk. Terwijl het DASH dieet niet per se een gewichtsverlies programma is, kan u ponden verliezen omdat het vet en gedeelte grootte beperkt.

Kruiderijen voor kip

Low-Salt & vetarme kruiderijen voor kip, rundvlees, & vis

Kip leent zich voor een verscheidenheid van kruiderijen. Salie, rozemarijn, tijm en Dragon zijn frequente keuzes. Verse kruiden zijn superieur in smaak als je ze hebt, maar gedroogde variƫteiten aanvaardbaar zijn; Controleer zijn de vervaldatum om er zeker van te zijn dat ze niet muf. Plan te gebruiken ongeveer een derde minder gedroogde kruiden dan vers, maar veilig, lees het etiket voor de aanbevolen verhouding. Knoflook, uien, selderij en worteltjes toevoegen een nutritionele bonus aan kip recepten, en hun smaken helpen compenseren voor het gebrek aan zout en vet.

Kruiderijen voor rundvlees

Low-Salt & vetarme kruiderijen voor kip, rundvlees, & vis

Uien, paprika, selderij, knoflook en tomaten zijn natuurlijke keuzes ter begeleiding van rundvlees. Ze toevoegen zest aan alles van soep tot spaghetti saus. Deze groenten zelf zijn effectieve kruiderijen, maar hun smaken kunnen worden verbeterd door kruiden en specerijen om uw laag-zout, magere rundvlees gerechten interessant en voldoet. Basilicum, oregano en tijm zijn traditionele keuzes voor Italiaanse gerechten. Bent u een fan van Mexicaans voedsel, experimenteren met komijn, paprikapoeder, koriander, knoflookpoeder en zwarte peper.

Kruiderijen voor vis

Low-Salt & vetarme kruiderijen voor kip, rundvlees, & vis

Gebakken of gebraden vis is ideaal voor het lage-zout, met laag vetgehalte dieet. Kruiden kunnen minimaal en aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Een snuifje of twee van verse kruiden, zoals peterselie, Dragon, dille onkruid of basilicum, volstaan om te gelieve uw smaakpapillen. Als u liever meer krachtige kruiden, kunnen zoutloos commerciƫle mengsels die knoflook en UI poeder met peper en andere specerijen combineren beroep op uw smaak. Top van afzonderlijke vissen gedeelten met citroen segmenten voor bakken of snikheet, en bestrooi met vers citroensap vlak voor serveren. Citroen voegt zijn eigen pittig aroma, scherpt de smaken van andere kruiden en specerijen, en elimineert de noodzaak voor zout en vet.


gerelateerde artikelen