Wat kruiden verbeteren leverfunctie?

August 25

Wat kruiden verbeteren leverfunctie?

Kruiden therapie heeft gewerkt om te helpen de lever voor eeuwen. Zelfs voordat mensen de werkelijke functie van de lever wisten, waren ze verstandig genoeg zijn om het gebruik van bepaalde kruiden die geholpen met het behandelen van diverse ziekten. Het slecht functioneren van de lever, die helpt van giftige stoffen in het lichaam ontdoen te, veroorzaakt vaak verschillende aandoeningen van het lichaam. Kruiden blijven hun werk doen om te helpen de lever als voedsel smaakstoffen, toegevoegd in de keuken of gebruikt als thee en andere kruiden.

Melkdistel

Flavonoïden, anti-oxidanten gevonden in melkdistel, zijn krachtige lever-bescherming stoffen, het werd bepaald door de farmacoloog G. Vogel, plant onderzoeker Hildebert Wagner en andere onderzoekers, volgens MotherNature.com... De anti-oxidanten te voorkomen dat de cel vernietiging en schade veroorzaakt door vrije radicalen verbindingen. Melkdistel verhoogt de productie van gunstige leverenzymen om te helpen de leverfunctie beter de samengestelde silymarine gevonden in melkdistel, remt de vrije radicalen en andere toxines uit schade en helpt stimuleren de groei van nieuwe cellen van de lever ter vervanging van een beschadigd degenen. Silymarine is zeer effectief bij de behandeling van alcoholgerelateerde leverziekte, zegt Michael T. Murray, auteur van "The Healing Power of kruiden." Het is bekend om te helpen verlengen de levensduur van patiënten met levercirrose.

Artisjokken

Artisjokken beschermen de lever tegen schade en hebben eigenschappen die helpen regenereren de lever. Ze verhogen de stroom van gal, dat wordt geproduceerd in de lever te spoelen van vet.

Zoethout Root

Zoethout kan toxines in de lever te neutraliseren. Verbindingen die zijn afgeleid van zoethout hebben gebruikt voor de behandeling van chronische hepatitis, waardoor levensbedreigende leverschade. Zoethout en melk distel samen beschouwd moet worden in een behandelplan voor verbetering van de lever, volgens "medische fytotherapie: een dagboek voor de klinische beoefenaar."

Gember

Dit kruid fungeert om te voorkomen dat kruiden verbindingen wordt vernietigd. De lever, die stoffen in het bloed breekt, kan soms de medicinale bestanddelen in kruiden deactiveren. Gember maakt het mogelijk voor de stoffen passeren de lever ongewijzigd en onbeschadigd, MotherNature.com-Staten. Ze blijven circuleren door middel van het bloed voor een langere tijd om alle kruideningrediënten beter werken. Gember verbetert ook de absorptie van andere kruiden in de darm.

Kurkuma

Kurkuma helpt de lever door de stroom van gal te verhogen. Het vlindertje curry, oftewel een mengsel van verschillende kruiden en curry poeder. Curcumine, de actiefste component in kurkuma, kan helpen voorkomen dat de ontsteking van de lever en schade, volgens lab studies door de VS, Finland en Hong Kong onderzoekers gemeld in februari 2003 de kwestie van de "American Journal of Physiology---Gastrointestinal en lever fysiologie."

Bloed reinigers

Vele kruiden die de zuurgraad in het lichaam neutraliseren heten bloed reinigers. Ze elimineren metabolische afval producten ter verbetering van de functie van de lever. Lever-vriendelijke kruiden bevatten paardebloem wortel en blad, Echinacea wortel, goldenseal wortel, sassafras root schors, sarsaparilla, chaparral blad, kliswortel, gele dok wortel, Oregon druif, wortel en rode klaver bloem.


gerelateerde artikelen