Zwarte bonen in een Raw Food dieet

March 5

Zwarte bonen in een Raw Food dieet

Een raw food-dieet bestaat uit voedingsmiddelen die niet boven 118 graden Fahrenheit verhit worden. In het algemeen, een raw food dieet legt de nadruk op vruchten, groenten, noten, zaden, granen en peulvruchten. Zwarte bonen zijn een type van peulvrucht die kan worden gebruikt op een raw food dieet.

Voorbereiding

Zwarte bonen kunnen worden voorbereid op een wijze die in overeenstemming is met de normen van de raw food-dieet. Plaats 1 pond van gedroogde zwarte bonen in een grote pot. Voeg toe 10 kopjes water van kamertemperatuur. Plaats de deksel op de pot en laat die de bonen in de koelkast voor ongeveer zes tot acht uur of totdat de gewenste tederheid weken. Dit proces helpt hydrateren de bonen voor consumptie zonder gebruik te maken van de warmte.

Eiwit

Vlees, een goede bron van eiwit, is over het algemeen niet opgenomen op een raw food dieet vanwege beperkingen koken. Maar je kunt het krijgen van alle eiwitten die je nodig hebt zonder het eten van vlees. Personen die na een raw food dieet kunnen vervangen door vlees plantaardige bronnen van eiwitten om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan hun dagelijkse aanbevolen inname van eiwit. Zwarte bonen zijn een uitstekende bron van plantaardige eiwitten. In feite, bevat 1/2 kopje bonen zoveel eiwit als 1 ounce van vlees.

Vitaminen, mineralen en vezels

Zwarte bonen zijn een nutriƫnt-dichte voedsel. Zij zijn een bron van folaat, kalium, ijzer en magnesium. Een kopje van ruwe zwarte bonen bevat ongeveer 861 microgram folaat, 2.88 mg kalium, 10 mg ijzer en 332 milligram magnesium. Zwarte bonen zijn ook een uitstekende bron van voedingsvezels. Een kopje van ruwe zwarte bonen bevat ongeveer 30 gram vezels. Bovendien, zwarte bonen zijn cholesterol-vrij en zijn laag in vet--1 kopje bevat ongeveer 3 gram.

Overwegingen

De United States Department of Agriculture herkend een raw food dieet niet als een aangepaste voeding-optie. In feite, benadrukt de USDA het belang van grondig koken uw voedsel om te helpen bacteriƫn te doden en het voorkomen van door voedsel overgedragen ziekte. Misschien vermijdt u besmetting uw Houd uw rauwkost dieet gratis van vlees, gevogelte, vis en eieren. Raadpleeg uw arts voordat u begint met elk dieetplan, met inbegrip van een raw food dieet.


gerelateerde artikelen