Meren en rivieren in de buurt van Riverside, Californië

August 18

Meren en rivieren in de buurt van Riverside, Californië

Perris Lake, Lake Elsinore en Lake Arrowhead zijn drie meren in de buurt van Riverside, Californië. Lake Elsinore is een van de grootste natuurlijke waterlichamen in Californië. Deze meren bieden inwoners van Californië tonnen outdoor avonturen voort te zetten. De Santa Ana-rivier stromen in de buurt van de stad.

Santa Ana River Trail en Parkway

De Santa Ana River Trail is een recreatieve parcours dat strekt zich uit van de San Bernardino Mountains naar de Stille Oceaan. Het parcours is open voor fietsers, paard rijden en wandelen. Volgens het parcours van de website, het is verdeeld in drie secties: de bovenste spoor, de middelste trail en de lagere trail. Riverside is langs het middelste gedeelte, waar het parcours is vlak en loopt door meer stedelijke gebieden.

Attracties

Lake Perris ligt 11 mijl ten zuiden van Riverside. Lake Perris is een geweldige bestemming voor watersport, wandelen, fietsen of paardrijden. Een regionaal Indische Museum kunt u een kijkje in het leven van de inheemse mensen die in het gebied wonen. Klimmers kunnen genieten van Big Rock, een granieten rots in de buurt van Lake Perris. Het is aantrekkelijk voor zowel de beginnende als de doorgewinterde klimmen veteranen.

Habitat

De habitat van de omgeving verschijnt rotsachtig en kaal. Renkoekoeken, jack konijnen, kwartels en Muildierhert bewonen het land rond de meren en rivieren in de buurt van Riverside. Honderden vogelsoorten bewonen wateren in de buurt van Riverside, met inbegrip van Lake Perris, volgens de website van Californië parken en Wildlife. Soorten zijn bald eagles, gouden arenden, haviken, renkoekoeken en meren. Trekkende watervogels, zoals ganzen, Midwesten, teal en mallards wonen op het water. Planten in dit gebied omvat prachtige wilde bloemen, alsem, boekweit en cactussen.

Waarschuwing

De website Californië parken en Wildlife waarschuwt dat je nooit voeden moet, vangen of pick-up van dieren binnen een park van de staat Californië. Zij kunnen uit instinct of zelfverdediging, schadelijk voor u. Er zijn ook ratelslangen; eikengif kan worden gevonden in het gebied.

Visserij

Als u van plan inzake de visserij in de rivieren of meren in de buurt van Riverside, moet u een geldige visvergunning van Californië. Personen onder de 16-jarige leeftijd hoeft niet een. Lake Perris is gevuld met forel over elke twee weken. Het meer is ook gevuld met Alabama spotted bass, channel catfish en Florida bluegill. Rivierkreeft zijn overvloedig op Lake Perris.

Fun Fact

Volgens de website van Lake Arrowhead, films zoals "Heidi," de Amerikaanse President,""Space Jam"en"The Parent Trap"hebben gefilmd op Lake Arrowhead.


gerelateerde artikelen