Kunnen diabetici wei eiwit Shakes?

February 17

Kunnen diabetici wei eiwit Shakes?

Wei-eiwit zal u helpen beteugelen van honger, snel herstellen van oefening en vet te verliezen terwijl het handhaven van de spier, volgens de nationale Raad van de zuivel. Wei is de vloeibare fractie van eiwit dat wordt overgelaten wanneer het verwijderen van de wrongel, of de lichamen, uit zuivel. U kunt weiproteïne als je diabetes hebt. In feite, kan het helpen u betere controle krijgen over je bloedsuikerspiegel. Praat met uw arts alvorens wei eiwit shakes, niettemin, vooral als u diabetes hebt, en niet stoppen met medicatie die is voorgeschreven.

Wei met uw maaltijd

Proefpersonen met Type 2 diabetes toonde een hogere insuline respons na het eten van een koolhydraat-bevattende maaltijd die opgenomen van wei-eiwit poeder dan een vergelijkbare maaltijd zonder Wei. Onderzoekers gemengd de poeder in aardappelpuree. De verhoogde insuline respons werd vergezeld door lagere niveaus van de bloedsuiker van post-maaltijd. Dit effect heeft het potentieel om de behoefte aan diabetes medicijnen vertragen en is niet aangetoond dat het veroorzaken van hypoglykemie, meldde de onderzoekers in een uitgave van 2005 van de "American Journal of Clinical Nutrition."

Wei voor uw maaltijd

Onderzoekers die gepubliceerd van een studie in 2014 in "Diabetologia" vond vergelijkbare resultaten. Deelnemers had 28 procent lagere bloedsuikerspiegel en 96 procent hogere niveaus van de insuline na een hoog koolhydraat maaltijd toen ze dronk een wei eiwit shake vooraf. Zoekt u een wei-eiwit concentraat poeder dat geen toegevoegde suikers bevat.


gerelateerde artikelen