Werkzame bestanddelen in de crèmes gezicht

May 10

Werkzame bestanddelen in de crèmes gezicht

Overzicht

Mannen en vrouwen besteden miljarden dollars per jaar op Gelaatsverzorging producten in een poging te elimineren vlekken, verminderen van rimpels en jonger, en deze markt was meer dan $39 miljard in 2013, volgens de markt Research.com. Of je een product aan de balie van een warenhuis of de plank in een discount winkel koopt, zoekt u naar de volgende werkzame bestanddelen.

Bevochtigingsmiddelen

Crèmes met elementen op basis van glycerine en ureum heten bevochtigingsmiddelen. Deze klasse van vochtinbrengende crèmes blokken water ontsnappen via de huid, terwijl het overvullen van extra vocht uit de lucht.

Alfa Hydroxy zuren

Alpha hydroxy zuur verwijdert de buitenste laag van dode huidcellen, die fungeert als een exfoliant, terwijl de bijbehorende moisturizers--meestal bevochtigingsmiddelen--vullen van de huid vocht. Het zuur rimpels glad, versterkt de huid en poriën terwijl het balanceren van de pH-waarde van de huid reinigt. Gemeenschappelijke hydroxy zuren bevatten salicyl en glycolic zuren.

Verwekende

De verzachtend klasse van vochtinbrengende crèmes bevat aardolie of petrolatum, lanoline en minerale olie. Verwekende zijn crèmes van de lipide gebaseerde en vervang de lege ruimten tussen de huidcellen met voedende lipiden terwijl zachter en vloeiend maken van ruwe huid. Verwekende lotions kunnen olie of water-gebaseerde.

Retinoïden

Retinol is chemisch ontworpen vitamine A. Wanneer toegepast op de huid, versnelt het de hele levenscyclus van huidcellen. Retinol veroorzaakt huidcellen worden gegenereerd en sterven sneller dan normaal, het verhogen van de omzet van de cellen en het vermogen van het lichaam maken gezonder, gladdere huid.

CoQ10

Of CoQ10, co-enzym Q10 is een natuurlijk voorkomende antioxidant aanwezig in weefsels van het lichaam-orgel. Naarmate mensen ouder worden, wordt de concentratie van CoQ10 in het lichaam verminderd, wat leidt tot lagere collageen en elastine productie--twee essentiële voor jonger en gezonder uitziende huid. Gezicht crèmes met CoQ10 supplement Vervang deze ontbrekende elementen en reparatie schade aan de huidcellen veroorzaakt door het omringende milieu--rook, vervuiling en andere factoren.

Hyaluronzuur

Zoals Verwekende, deze klasse van crèmes ingevuld de hiaten tussen huidcellen. Terwijl hyaluronzuur wordt traditioneel geleverd in de vorm van de injectie, een nieuw gewas van crèmes en lotions zijn beschikbaar als actuele toepassingen. Hyaluronzuur herstelt de volheid van de huid en voorkomt rimpels als rechtstreeks aangebracht op het gebied.


gerelateerde artikelen