Hoe vindt u andere nieuwe moeders in de buurt van suiker huis, Utah

September 5

Hoe vindt u andere nieuwe moeders in de buurt van suiker huis, Utah

Steeds een nieuwe moeder kan een beetje overweldigend op keer, maar het kan helpen om de vrienden die ook nieuwe moeders hebben en dezelfde dingen als u doormaakt. Als u nieuw op het hele Mama ding en op zoek naar manieren om te voldoen aan andere moeders bent, zijn er tal van manieren om dit te doen. In suiker huis, één van de oudste buurten van Salt Lake City, Utah, kunt u sommige lokale vlekken vinden andere moeders of doorzoeken van andere bronnen on line waarmee opgewassen zijn collega moeders.

Stap 1

Sommige van de gratis programma's aangeboden voor kinderen in de stadsbibliotheek, Sprague tak, in suiker huis wonen. Een assortiment van kinderen gebeurtenissen plaatsvindt, zoals het boek Baby- en Weekend Wiggletime voor baby's. U kon gaan naar een van deze gebeurtenissen en staking van enkele gesprekken met de andere moeders in opkomst.

Stap 2

Meld u aan voor één van de mama en mij klassen op het gebied van de Salt Lake City te ontmoeten van andere moeders, met inbegrip van muziek samen op verbeelding plaats of een spelen en leren klasse op Gymboree.

Stap 3

Neem je baby voor een bezoek aan één van de parken van het gebied en uitzoeken van andere moeders van kleine degenen. Suiker is huis een regionale park die betrekking hebben op meer dan 110 hectare en functies twee kinder speelplaatsen, evenals wandelpaden die ideaal zijn voor het nemen van je kleintje een mooie wandeling in de wandelwagen.

Stap 4

Vragen van uw kinderarts over ouderschap groepen die zou kunnen worden in het gebied of contact opnemen met één van de ziekenhuizen in de omgeving, zoals het Intermountain LDS-ziekenhuis, en informeert u steungroepen voor nieuwe ouders.

Stap 5

Deelnemen aan een van de MOPS (moeders van peuters) groepen op het gebied van Salt Lake City. Vindt u verschillende uit te kiezen, met inbegrip van die op de berg zijde Baptist Church, leven kerk en South Mountain Gemeenschap Kerk. Toetreden tot een van deze groepen, vul eenvoudig het formulier meer informatie op de website van de MOPS op te vragen en u zult worden gecontacteerd door een groepsleider.

Stap 6

Andere moeders online op websites zoals Meetup.com uitzoeken. Gewoon voer uw locatie in en kies uit de groepen beschikbaar, zoals Attachment Parenting Salt Lake City, Salt Lake City bewust ouderschap en SLC gebied actieve moeders.


gerelateerde artikelen