Hoeveel calorieën worden verbrand met een 10 minuten mijl?

March 3

Hoeveel calorieën worden verbrand met een 10 minuten mijl?

Als u uitvoert, je lichaam wordt met behulp van calorieën uit het voedsel dat je eet om energie leveren. Calorieën komen uit vetten, koolhydraten en eiwitten. Je lichaam moet deze voor brandstof. Hardlopen is een oefening die verbranden van zal calorieën en help u een gezond gewicht behouden.

Activiteit

Elke beweging verbrandt calorieën. Je lichaam verbruikt u calorieën zelfs in rust, dus wanneer u uitvoert, uw calorische moet verhogingen. Niet alleen draait gunstig zijn voor gewichtsbeheersing, is het een cardiovasculaire oefening. Uw hart en de longen zal als gevolg daarvan versterken.

Matiging

De American Council on Exercise suggereert dat 1,5 mijl running in 15 minuten, die gelijk is aan anderhalve tien minuten, ongeveer 150 calorieën verbrandt. Dit is een gematigd tempo, die omhoog kan worden gehouden voor een langere duur. Om uw gezondheid te verbeteren, willen uitvoeren voor 15 tot 30 minuten per dag.

Grafiek

De American Council on Exercise gebruikt een grafiek voor het berekenen van de calorieën verbrand. Dit toont aan dat een 140 pond persoon ongeveer 13.2 calorieën per minuut tijdens het hardlopen zal branden. Voor een tien minuten lopen, resulteert dit in 132 calorieën.

Variaties

De bovenstaande calorie-resultaten zijn slechts schattingen. Uw persoonlijke stofwisseling wordt beïnvloed door leeftijd, gewicht, geslacht, hoogte en andere genetische factoren. Gebruik het bovenstaande als richtsnoeren voor geschatte calorie verbruik en zoeken de begeleiding van uw arts voordat u begint met een oefenprogramma.


gerelateerde artikelen