Wat zijn de voordelen van Pure gember voor het spijsverteringskanaal?

September 29

Wat zijn de voordelen van Pure gember voor het spijsverteringskanaal?

Gember is een wortel of wortelstok dat groeit ondergronds en meestal wordt gebruikt als een kruiden. Je kunt consumeren gember vers, gekonfijte, gedroogd of gebeitst. Gember is ook ingenomen voor de behandeling van een aantal medische aandoeningen, met inbegrip van cholera, bloeduitstortingen, tandpijn, misselijkheid, diarree en buikpijn. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, is gember gebruikt om te verbeteren van de spijsvertering en behandeling van maagklachten en misselijkheid al meer dan 2.000 jaar.

Spijsvertering

Gember helpt het spijsverteringskanaal door toning spieren in de darm en het stimuleren van de verdeling van voedseldeeltjes, volgens de Universiteit van Texas Medical Branch in Galveston. Deze activiteit bevordert beweeglijkheid in het maag-darmkanaal en helpt bij het transport van voedsel en andere stoffen uit de darmen. Dus, gember kan helpen kalmeren de pijn van uw gas, verteren vet metaboliseren en verlichten gemeenschappelijk maagpijn.

Misselijkheid en braken

Een gram gember verbruikt voor een maximum van vier dagen kan verlichten de symptomen van zwangerschap-gerelateerde misselijkheid. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, gember presteert aanzienlijk beter dan een placebo voor het verlichten van de ochtendmisselijkheid. Gember kan ook helpen verminderen van de symptomen van misselijkheid van chemotherapie en anesthesie. Meer onderzoek is echter nodig om deze voordelen te bevestigen.

Tips

Pure gember te helpen bij problemen met de spijsvertering door de gember schillen en raspen het in uw salade of de hoofdmaaltijd, bereiden volgens Georgiƫ Southern University. Als u reisziekte ondervindt, sneed een stuk van gemberwortel en eten kleine hapjes tijdens uw reis. Bovendien kunt u met behulp van zuivere gember thee. Hak fijn stukjes gember en plaats ze in kokend water. Laat de gember en water te steile en drink de thee.

Waarschuwingen

Gember is een relatief veilig voedsel innemen. Gember eten levert echter enkele risico's. Vermijd gember verbruik als u galblaas stenen ondervindt, zoals gember de stroom van gal verhoogt. Beperken van uw consumptie van gember als u zwanger bent of hebben een bloedende stoornis, zoals gember uw trombocyt aggregatie remt. Bovendien, beperk uw gember inname en overleggen met uw arts als u centrale zenuwstelsel onderdrukken of anticoagulatie medicijnen nemen.


gerelateerde artikelen