Het lichaam van de reacties op het vasten

February 1

Het lichaam van de reacties op het vasten

Vasten wordt gebruikt door velen als een manier om te ontgiften en het lichaam ontdoen van opgebouwde afvalstoffen. Een snel kunnen strenge, waardoor niets anders dan water, of kan het minder belastend, met vruchtensappen en kruidenthee aanvaardbaar geacht. Individuele antwoorden op een snel zal variƫren en zal afhangen van het type en de lengte van de fast. Personen die lijden aan ziekten zoals kanker, moeten AIDS en een potentieel dodelijke ziekte vermijden vasten, evenals zwangere vrouwen en zuigelingen. Vasten voor diabetici is niet aan te raden, maar als u besluit om dit te doen, moet u alleen snel onder medisch toezicht.

Bijwerkingen

Volgens de natuurlijke nieuws-website moet je lichaam drie dagen om te stoppen met het hunkeren naar voedsel, zodat u tijdens uw snel honger zullen zijn. Sommige mensen lijden weinig bijwerkingen, terwijl anderen hoofdpijn treden en spierpijn als het lichaam streeft ernaar om de metabole veranderingen ten gevolge van voeding input verminderde. Uw vooraf snelle niveau van toxiciteit kan bijdragen aan de bijwerkingen, waaronder eventueel ook slechte adem, vlekken en een onaangename lichaamsgeur als toxinen zijn vrijgegeven. Wees bereid aanvullende om rust te krijgen, aangezien de winkels van uw energie laag en je je in eerste instantie vermoeid voelt kan.

Vasten, Cholesterol en vetten

Een van de reacties van het lichaam om te vasten is gemeld door onderzoekers van de Harvard-universiteit. Volgens deze studie, wanneer u snel, uitschakelt een van de Sir enzymen in je lichaam, die ze SRT1 noemden, als de eiwitten die betrokken zijn bij de productie van vet en cholesterol. Vasten zorgt ervoor dat uw lichaam om te stoppen met het maken en opslaan van vet en cholesterol, en in plaats daarvan begint met behulp van het vet u reeds opgeslagen als een bron van energie.

Vasten en menselijk groeihormoon

Zoals gemeld in Science Daily, uitgevoerd cardiologen bij het Instituut van het hart van het Intermountain Medical Center in Murray, Utah, een onderzoek dat het effect onderzocht van het vasten op de niveaus van het menselijk groeihormoon of HGH. HGH is betrokken bij het metabole evenwicht en bescherming te mager spieren van het lichaam. Een 24-uurs snel veroorzaakten een gemiddelde toename van HGH niveaus in vrouwen van 1.300 procent, terwijl een stijging van 2.000 procent werd gezien bij mannen.

Snel uitgebreid

Lange periodes van vasten kunnen leiden tot ernstige reacties zoals verlaagde bloeddruk, bloedarmoede, minerale onbalans en leverfunctie gecompromitteerd. Terwijl de honger die is gekoppeld aan een snelle uiteindelijk weg zal gaan, je lichaam nog moet omgaan met de stress van het snelle en een lange termijn snel gevaarlijk voor uw gezondheid kan zijn.


gerelateerde artikelen