Kan infectie verhogen de bloedsuikerspiegel in Nondiabetics?

May 31

Kan infectie verhogen de bloedsuikerspiegel in Nondiabetics?

Zelfs als je geen diabetes hebt, kunt u ervaren druppels en pieken in de bloedsuikerspiegel om vele redenen. Als uw bloedsuikerspiegel te hoog krijgt of te laag, u vele symptomen en/of gezondheidsproblemen zou kunnen ontwikkelen. Stress, slechte voeding, ziekte en infecties kunnen allemaal leiden tot uw bloedsuikerspiegel te wijzigen en als u merkt dat de waarschuwingssignalen, is het belangrijk om te praten met uw arts over de beste aanpak van de behandeling.

Bloedsuiker

Na een maaltijd, je lichaam breekt voedsel in glucose ofwel voor onmiddellijk gebruik, ├│f het opgeslagen voor later gebruik. Het hormoon insuline, evenals andere chemicali├źn, regelen hoeveel glucose is in uw systeem. Als het niveau van glucose in je bloedbaan te hoog krijgt, kunnen dit leiden tot veel complicaties. Een algemeen doel voor iedereen is te houden van je bloedsuikerspiegel niet hoger zijn dan 100 mg/dL, MedlinePlus zegt. Een bloedsuikerspiegel hoger dan dit kan aangeven niet alleen diabetes, maar ook sommige vormen van kanker, Cushing syndroom, een onbalans van verschillende hormonen, schildklier aandoeningen of het zou het lichaam van de reactie op stress, trauma of een infectie.

Infecties en niveaus van de Glucose van het bloed

Wanneer je lichaam onder mentale of fysieke stress, is zoals bij de bestrijding van een infectie, hormonen zoals cortisol zijn vrijgegeven om te helpen omgaan uw lichaam. De hormonen die vrijkomen te bestrijden uit de infectie hebt neveneffect van het verhogen van uw bloedsuikerspiegel niveaus, zodat uw lichaam heeft de energie die het nodig heeft om beter te krijgen. Dit effect kan gebeuren aan zowel diabetici als nondiabetics.

Symptomen

Als u een infectie hebben en bezorgd over uw bloedsuikerspiegel zijn, is het belangrijk om te weten de waarschuwingsseinen van niet diabetische hyperglycemie, die dezelfde symptomen die in diabetici optreden: honger, zweten, gebouw, duizeligheid, duizeligheid, dorst, slaperigheid, verwarring, moeilijk spreken, angst en zwakte. Als u de tekenen van hoge bloedsuikerspiegel merkt, kan uw arts u tests uit om te bepalen wat voor soort infectie aanwezig is en wat de beste aanpak van de behandeling is.

Behandeling

Een hoge bloedsuikerspiegel veroorzaakt door een ziekte of infectie kan zich voordoen binnen enkele uren of dagen na de infectie vestigt zich in het lichaam. Het is belangrijk om medische hulp inroepen vroeg omdat hoge bloedsuikerspiegel, die zijn verlaten onbehandeld kan tot ademhalingsproblemen, duizeligheid als u, leiden opstaat snelle gewichtsverlies, verhoogde slaperigheid of verwarring. In ernstige gevallen, kan Word je onbewuste of ga in een coma. Zodra u merkt dat de waarschuwingssignalen, neem contact op met uw arts zodat je bloedsuikerspiegel en de infectie kunnen onder controle worden gebracht om complicaties te vermijden.


gerelateerde artikelen