Ginger Root thee voor diarree

March 16

Ginger Root thee voor diarree

Gember wortel bevat de werkzame bestanddelen gingerol en shogaol, waardoor de gember zijn geneeskrachtige eigenschappen. Meer dan 2.000 jaar gember zijn wortel thee en andere vormen van gember preparaten gebruikt voor het verlichten van misselijkheid, braken, indigestie, zuurbranden en diarree. Gember wortel thee wordt gemaakt door het weekwater 2 tbsp. gehakt gember in warm water. Gember thee kan ook worden gekocht in theezakjes. Raadpleeg uw arts voordat u gember thee of eventuele kruiden remedies.

Diarree

Op een of ander moment heeft iedereen diarree--de frequente passeren van ontlasting die waterige en losse. Normaal duurt een dag of twee voordat ophouden. Diarree wordt ervaren wanneer de dikke darm te snel voedsel en vloeistoffen loopt. Diarree kan worden ongemakkelijk en lastig. Als de diarree blijft bestaan na twee dagen bij volwassenen of gepaard gaat met koorts, moet een arts worden gezien.

Ginger Root thee en diarree

Gember wortel thee kan helpen verlichten de symptomen van diarree door dalende maag krampen en de gassen uit gegiste materiaal ter bevordering van frequente, waterige ontlasting. Gember wortel thee kan ook de vrijlating van de maagzuren en enzymen die bij de spijsvertering helpen bevorderen. Peristaltische bewegingen van de darm worden vertraagd en stoelgang weer normaal. Gember wortel thee kan ook verlichten kramp en abdominale pijn geassocieerd met diarree. Als diarree ernstig is, kan een arts moet worden geraadpleegd.

Andere toepassingen

Gember wortel thee kan gelden voor andere kwalen. Gember wordt aanbevolen door de gezondheidszorg Gemeenschap voor de preventie van misselijkheid en braken in reisziekte, zwangerschap en chemotherapie. Het wordt gepromoot voor boos magen, als een anti-inflammatoire artritis en kan worden gebruikt in behandelingen voor hart-en vaatziekten en kanker, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Uw dagelijkse maximale gember inname, uit alle bronnen, met inbegrip van gember thee, mag niet meer dan 4 g.

Bijwerkingen

Gember wortel thee kan verlichten de oneven aanval van diarree, maar grote hoeveelheden van de thee kunnen het verhogen van de frequentie van de stoelgang. Het is zeldzaam om een negatieve reactie op gember, maar als je dat doet, het kan ook maagzuur, maagklachten, zere mond en oprispingen. Hebt u activiteiten gepland, moet gember, in een willekeurige modus, worden vermeden. Gember thee moet niet gedronken worden als u op bloed verdunners zijn of galstenen. Vraag uw arts om advies voordat u gemberthee of elke andere kruidengeneesmiddelen. Kinderen onder de twee niet verdient gember thee.


gerelateerde artikelen