Dingen te doen in Tombstone, AZ met kinderen

September 20

Dingen te doen in Tombstone, AZ met kinderen

Door de jaren heen, Tombstone overleefde twee grote branden, het verlies van de mijnbouw en talloze gewelddadige ontmoetingen, waaraan het de bijnaam, "de stad Too Tough To Die." Dit kleine stadje in Cochise County is iets meer dan een 1 uur rijden uit Tucson, Arizona. De Gemeenschap is thuisbasis van een van de meest beruchte straten in het oude westen, Allen Street, waar u nog een bewaarde grens stad staan vindt. Bezoekers massaal naar het gebied te stap terug in de tijd en zien hoe het leven was in het wilde westen. Er zijn tal van activiteiten in Tombstone om uw familie te vermaken.

Camping

Neem uw kinderen kamperen in Tombstone. De Stampede RV Park (tombstone-stampede.com) biedt ruime campings om te parkeren uw RV of camper, evenals comfortabele hutten. Er is een familiepark voor Western-thema, douches, kabel TV aansluitingen en een ontbijt-diner. Of, je kunt kamperen op de grafsteen RV Park en het Resort LLC (tombstone-rv.com). Huur een cabine, breng uw camper of toonhoogte een tent op dit park. Uw familie kan uitleven op de speelplaats, zwemmen in het zwembad, sommige shuffleboard spelen en gaan wandelen op de paden.

Entertainment

In de stad van Tombstone vindt u een assortiment van shows die plaatsvinden dagelijks. Het oude westen Theater (tombstonegunfighters.com) biedt een Tombstone revolverhelden show meerdere malen per dag, uitgevoerd door SAG stunt acteurs. Check out de vogelspinnen, slangen en schorpioenen op de grafsteen Reptile vertonen (tombstonereptileexhibit.org). Ook kun je in een show in het Wyatt Earp theater (wyattearptheatre.com) met je kinderen. Of, get uw gezin alle gekleed in Wild West kleding en neem een old-time foto op Can-Can oude tijd foto's (cancanoldtimephotos.com).

Evenementen

Plannen maken om wonen enkele van de speciale evenementen die in Tombstone gedurende het hele jaar plaatsvinden. De jaarlijkse Tombstone Wild West Days (geen website; Allen Street, Tombstone; 520-266-5266) vindt plaats in maart en omvat een parade, de USO kantine dans en de straat entertainment. In mei, gaan voor de Wyatt Earp dagen (geen website; Allen Street, Tombstone; 520-266-5266) om te genieten van Sketches, vuurgevechten, een look-alike wedstrijd, chili cook-off, entertainment en een jaren 1880 fashion show. Of, ga voor de dagen van Helldorado (geen website; Allen Street, Tombstone; 520-457-3451) in oktober voor een parade, live entertainment en activiteiten.

Musea en historische plaatsen

Geniet van de geschiedenis van de grafsteen met je kinderen, door een bezoek aan de musea in het gebied. De Tombstone Courthouse State Historic Park (223 Toughnut Street, Tombstone, geen website; 520-457-3311) krijgt uw familie een glimp van hoe het leven was in het oude westen met exposities met mijnwerkers, Pioniers, veehouders en de wet. Of, tour de OK Corral (ok-corral.com), de site van de beroemde vuurgevecht. U kunt ook stap in de Tombstone Epitaph Museum (tombstoneepitaph.com) om te leren over journalistiek en het afdrukproces weg terug wanneer. Of stoppen door de grafsteen Western Heritage Museum (thetombstonemuseum.com) om te controleren van alle persoonlijke items die ooit toebehoorde aan Virgil en Wyatt Earp, evenals andere items uitbeelden van de geschiedenis van de grafsteen.


gerelateerde artikelen