What to Wear naar een koude klimaat College

July 7

College kan echt zijn een van de beste momenten van je leven. Er is zoveel te leren, ton van de activiteiten en clubs betrokken te raken met en nieuwe vrienden te maken. Maar wanneer die zonnige dagen van de herfst beginnen steeds donkerder en kouder, die lange tochten naar klasse uitgroeien een academische afschrikkende als tot kunnen je niet uitgerust met de opwarming van de aarde winter slijtage.

Jas

What to Wear naar een koude klimaat College

Voordat je hoofd in September terug naar school, zorg eerst en vooral, ervoor dat u een goede winterjas brengt. Of u nu kiest voor een hippe trenchcoat, erwt jas of parka, zorg dan dat heeft een ademend wind- en waterdichte uiterlijke shell met omlaag of synthetische isolatie binnen. Als uw school is gelegen in een winderige klimaat, kiezen voor een langere vacht die uw benen zo goed afgeschermd houden zal.

Lang ondergoed

What to Wear naar een koude klimaat College

Ook bekend als gaan long johns of thermisch ondergoed, deze strakke lange mouwen shirts en broeken op onder uw kleding te houden van uw lichaam die geïsoleerd van de koude lucht die het weefsel van de meeste kleding doordringt. Doorgaans gemaakt van een katoen/polyester mix of zachte wol, houden ze je warm en toasty tijdens uw per vlag voetbalwedstrijd op de campus groen.

Beschermen uw ledematen

What to Wear naar een koude klimaat College

Nu dat je lichaam wordt beschermd tegen de elementen, is het tijd om de rest van uw blootgestelde huid. Iedereen het bijwonen van college in een koud klimaat moet een kwaliteit set van handschoenen, muts en sjaal op hand. In het ideale geval zoekt u handschoenen hebben een wind- en waterdichte buitenste schil met isolatie binnen als je jas. Hoeden en sjaals kan bestaan uit vele verschillende katoen of wol mengsels, maar zorg ervoor dat de hoed die u kiest is lang genoeg ter dekking van uw oren en de sjaal heeft genoeg stof doorloopt rondom uw en indien nodig worden geconfronteerd.

Laarzen

What to Wear naar een koude klimaat College

Het één ding veel studenten niet denken wanneer winkelen voor warme winter kleding hun voeten is te beschermen. Nog, als de locatie van uw school een heleboel regen of sneeuw krijgt, kan het worden ellendig zitten door middel van een twee uur durende Hoorcollege in inweken natte schoenen en sokken. Een paar geïsoleerde rubber bodem laarzen houdt je tenen droog zelfs in de slechtste weersomstandigheden en kunt een pop van kleur of vleugje stijl toevoegen aan zelfs de saaiste wintergarderobe. Zorg ervoor om te proberen hen op met de dikke en gezellige sokken die u zult willen dragen deze tijd van het jaar.


gerelateerde artikelen