Voedingswaarde van een Margarita op Mexicaans Restaurant

July 15

Voedingswaarde van een Margarita op Mexicaans Restaurant

Margaritas zijn een populaire traktatie bij Mexicaanse restaurants. Ondanks hun populariteit behoren margaritas tot de meest calorie-dichte dranken die kun je drinken. Deze cocktails komen vaak super-gerangschikte, optellen tot een dagje waarde van calorieën, natrium en suiker in slechts één drankje. Kennen van de feiten van de voeding van een margarita kan u uw keuze van drank op uw volgende happy uur heroverwegen maken.

Bevroren

Bestellen van een margarita bevroren en wervelde in een grote 32-ounce glazen op een Mexicaans restaurant in de buurt van-door en u zal worden verbruikt 600 calorieën, geen vet, 120 gram koolhydraten en geen eiwit. Bevroren margaritas zijn niet vreselijk hoog in natrium op 88 milligram per 32-ounce portie, maar suikergehalte is hoog op 156 gram.

Op de rotsen

Kies om te genieten van deze verfrissende klassieker op de rotsen en je zal verbruiken 1113 calorieën, geen vet, 50 gram koolhydraten en geen eiwit. Niet tellen het zout op de velg, zal je bijna twee keer de RDA Positievetestop natrium en 31 gram suiker consumeren.

Tequila

Tequila, de ster drank van elke ware margarita, is 104 calorieën per 1½-ounce portie. Hoewel het geen andere macronutriënten draagt het menselijk organisme worden gemetaboliseerd als vet in het lichaam, net als alle andere alcoholische dranken. Om deze reden, kan u wilt worden moe van het effect alcohol op uw taille, niet te vergeten uw gezondheid kan hebben.

Alcohol

Alcoholgehalte van deze dranken kan variëren van restaurant tot restaurant. Supergrote margaritas geserveerd in vele restaurants zijn vaak het equivalent van verschillende kleinere, potente alcoholische dranken. Regelmatige en overmatige consumptie van alcohol heeft verband met een verscheidenheid van ziekten en verslaving.


gerelateerde artikelen