De beste manieren om het drinken van Valerian Root thee

June 2

Planten bieden een breed scala van medicinale voordelen naast hun voedingswaarde. De vruchten, bloemen, bladeren en wortels van planten bevatten verschillende fytochemicaliën en oude inheemse volkeren ontdekt dat planten kunnen worden gebruikt ter bestrijding van vele gezondheidsproblemen. Ze hebben geleerd, bijvoorbeeld dat Valeriaan kalmerende eigenschappen weergegeven en geholpen met pijn, angst en slapeloosheid. Valerian root thee-- of, meer accuraat, kruiden infusie--is de meest populaire manier om te genieten van de voordelen van de plant, hoewel je moet voorzichtig zijn bij de voorbereiding van het dus niet om de doeltreffendheid ervan.

Valeriaan

Valeriaan, ook bekend als Valerian officianalis, groeit in Noord-Amerika, Europa en Azië, en het heeft een lange geschiedenis van gebruik zoals een kruiden folk remedie. Valeriaan was bekend in het oude Griekenland en China, waar het zover was opgebruikt nervositeit kalmeren, verminderen maagklachten, pijnlijke spieren ontspannen en bevorderen van diepe slaap, volgens "Chinese Herbal Medicine: Materia Medica." Traditioneel, Valeriaan werd algemeen geconsumeerd als een hete kruiden infusie, maar tegenwoordig is het beschikbaar in de vorm van pillen, extracten en tincturen.

Mogelijke voordelen

Bepaalde fytochemicaliën in Valeriaan stimuleren het parasympathische zenuwstelsel, die wordt gegenereerd ontspanning en vermindert stress, volgens "Principles and Practice van Fytotherapie: moderne kruidengeneeskunde." In het bijzonder interactie deze plant chemicaliën met een hersenen chemische genaamd gamma-aminoboterzuur en GABA, die is betrokken bij de regulering van de angst, depressie en verwante stemmingen. Sommige voorschriftmedicijnen--Valium, bijvoorbeeld--werken op dezelfde manier. Als gevolg van zijn eigenschappen, wordt Valeriaan vaak gebruikt als een natuurlijke slaap steun en een anti-angst-remedie. Valeriaan is niet bedoeld ter vervanging van de anti-depressivum of anti-angst-medicatie, echter, dus neem contact op met uw arts als u zijn gediagnosticeerd met deze voorwaarden.

Voorbereiding

Valeriaan wordt soms gecombineerd met andere aanvullende kruiden, zoals kamille, maar plant interacties zijn complex, zodat zou u kruiden mengen vermijden moeten totdat Word je bewust van hoe u op elkaar reageren. Als een kruid, is valerian root thee best vers bereid, hoewel de wortel te drogen en het vermalen tot poeder is hoe de overgrote meerderheid van commerciële producenten het bereiden. Een belangrijk punt met alle kruidenthee is om niet kokend water te gebruiken, omdat sommige van de fytochemicaliën gevoelig voor warmte zijn en kan worden vernietigd. Bijgevolg is de beste manier voor te bereiden en drinken valerian root thee met warm water op ongeveer 85 graden Fahrenheit, volgens de "PDR voor kruidengeneesmiddelen." U moet bovendien alle Kruideninfusies steile gedurende ten minste 10 minuten, zo niet voor 30 minuten, om ervoor te zorgen dat alle nuttige onderdelen worden vrijgegeven van de plant en infusie van het warme water. Sommige mensen vinden Valeriaan bitter, dus je honing of sommige andere zoetstof toevoegen willen kan bij het drinken.

Waarschuwingen

Valerian root thee heeft een lange geschiedenis van gebruik en wordt beschouwd als veilig, hoewel allergische reacties mogelijk zijn, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Grote doses van valerian root thee kunnen leiden tot hoofdpijn of slaperigheid, zodat u niet moet drinken als je gaat rijden of bedienen van machines. Valeriaan is niet lichamelijk verslavend, maar het kan mogelijk zijn om een psychologische afhankelijkheid van het vanwege de ontspannende effecten. Overleg met uw arts voordat u consumeren van Valeriaan.


gerelateerde artikelen