Verbeter gezicht sporters de spieren in het gezicht?

November 28

Verbeter gezicht sporters de spieren in het gezicht?

Hoewel zij kunnen lijken op middeleeuwse foltering apparaten, zijn gezicht sporters beschikbaar in de vorm van het masker-achtig of verpakt apparaten dat die over de huid worden geplaatst. De theorie achter deze apparaten is dat zij de gelaatsspieren, versterking uitoefenen en toning hen net als u zou uw biceps of de buikspieren aan te spannen. Andere gezicht sporters gebruiken elektrische stimulatie voor de gelaatsspieren die Toon de huid zonder u in beweging van een spier. Echter ondersteuning de resultaten en de wetenschappelijke zelden de gezichts uitoefenaar effectiviteit beweringen.

Vorderingen

Facial sporters beweren dat regelmatig gezicht oefeningen helpen om Toon de gezichts in de huid spieren. Een voorbeeld was een gezicht uitoefenaar beoordeeld op Oprah.com. De gezicht-trainer beschikt over een neopreen masker met twee riemen gewend brengt het op je gezicht. U bent dan geïnstrueerd voor het uitvoeren van herhaalde gezichtsbewegingen om te helpen het gezicht en de nek kijken jonger door versterking van de spieren. Het idee is dat de gezichtsspieren huid in plaats van bot, wat betekent pull gezichtshuid meer strak toning de spieren kunnen hechten.

Overwegingen

Om te begrijpen waarom gezicht oefeningen niet werkt, kunt u overwegen waarom rimpels optreden in de eerste plaats. Gemeenschappelijke medewerkers aan de kreuken zijn collageen- en elastine vezels verdeling gevolg van blootstelling aan de zon, leeftijdsgebonden vet verlies, herhaalde gezichtsbewegingen die elastine vezels verslijten en slappe gezicht ligamenten. Het feit dat repetitieve gezichtsbewegingen--zoals een glimlach of uw wenkbrauw furrowing--bijdragen aan rimpels in plaats van het voorkomen van hen toont waarom gezicht sporters zijn onwaarschijnlijk te werken: omdat gezicht oefeningen meestal huid meer, niet minder maken, gerimpeld.

Deskundige inzicht

Terwijl u een gezicht uitoefenaar gebruikt mogelijk ter verbetering van de uitstraling van uw huid, kan het tegenovergestelde gebeuren. "Gezicht oefening eigenlijk zal je verliezen Toon en zal aanmoedigen lijntjes en rimpels," zei Dr. Neal Schultz, een dermatoloog over DermTV. "Wanneer u de spieren verplaatst, verplaatst u de bovenliggende huid. Als u onnodig rekken van je gezichtshuid, u zal leiden tot voortijdige falen van de elastische vezels, en het zal sag en strek vroeg."

Elektrische stimulatie

Andersoortige gezicht uitoefenaar zijn degenen die het gebruiken van elektrische stimulatie ter verbetering van het uiterlijk van de gelaatsspieren. Deze elektrische sporters Verplaats de huid niet, maar in plaats daarvan richten op de spier onder. Deze sporters kunnen echter over omdat ze leiden beschadiging van de capillaire tot kunnen. Ook als u al spier schade of kreukelt, kunnen de spieren niet worden afgezwakt in de juiste gebieden genoeg om effectief te zijn. Ook gezicht ligamenten zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het verliezen van Toon--dit zijn moeilijk te scherpen met elektrische stimulatie of anderszins.


gerelateerde artikelen