Meren in de buurt van Aspen, CO

May 29

Meren in de buurt van Aspen, CO

Aspen, Colorado, zit verscholen onder 14.000-voet pieken in de Rocky Mountains. Een beroemde ski-gebied in de winter, de toppen zijn traag te werpen hun sneeuw en meer dan 20 ongerepte bergmeren gewiegd in hun wapens binnen de Aspen Ranger District onthullen. Een dag op het meer kan vormen een avontuur op zich, zoals velen in externe locaties toegankelijk door ruige vierwielaandrijving wegen of paden door aangewezen wildernis geschikt voor wandelaars en paarden. Ontdek meren variërend in grootte van de 1,5 hectare groot Hardscrabble meer naar Snowmass Lake, oftewel 81 acres in grootte.

Wandeling-In meren

Misschien is er niets meer adembenemend dan de eerste glimp van een ongerepte alpine meer na een verkwikkende wandeling op de heuvels. De geluiden van beschaving ver achter gelaten, het is alleen jij en natuur-- en iedereen die hetzelfde idee heeft. Een gemakkelijke wandeling is Weller Lake, slechts.6 mijl uit Hwy 82, die krijgt een loutere 300 voeten langs de weg. U kunt overnachten op de camping faciliteit 11-site en de vissen in het meer. Voor een langere wandeling wint Grizzly Lake 2.000 voeten in hoogte over een 3.6 mijl trail liquidatie door vuren bos- en weidelandschap wildflower-bezaaid. De laatste 3/4 mile is een steile klim naar de top, waar u uw eerste uitzicht op het meer zult vangen. U kan wel sjokkende door sneeuw pas in juni, als de hoogte hoger dan 12,00 voeten is, dus overweeg brengen sneeuwschoenen. Beperkte camping aan het meer is beschikbaar en verspreide kamperen is toegestaan onder de treeline met Leave No Trace ethiek. Minder dan 10 mijl ten oosten van Aspen in de buurt van onafhankelijkheid Pass vindt u beide meren.

Vierwielaandrijving toegang

Neem smokkelaar weg uit Aspen en u zult genieten van 6.3 mijl van vierwielaandrijving weg naar het bereiken van Warren meren. De eerste 1,5 mijl is vrij goed onderhouden, met zware recreatief gebruik door joggers en mountainbikers. De trail krijgt steile en ruige voor voor de komende twee mijl vóór het herverdelen uit. De weg eindigt bij een vergrendelde Forest Service gate die aangeeft van de grens van aangewezen wildernis gebied waar gemotoriseerde voertuigen zijn niet toegestaan. Zult u minder dan een halve mijl vanaf de rand van het meer. Andere meren die kunt u op vierwielaandrijving wegen omvatten Turquoise, Anderson, Petroleum, Beaver en Grizzly.

Varen Reservoirs

Als u op zoek bent naar een meer waar je kunt trek uw vissersboot waterkant, bezoek Ruedi Reservoir slechts 37 mijl van Aspen in de vallei van de rivier Fryingpan. Het meer heeft een boot helling en u kunt vangen JLVLures, regenboog, bruin en Amerikaanse meerforel, evenals yellow perch. Zwemmen is toegestaan in het meer, evenals plankzeilen, paddleboarding en kajakken. Verschillende campings langs het reservoir bieden faciliteiten om te overnachten, met boot hellingbanen verstrekt aan kleine Maud en Mollie B. campings (fs.usda.gov). RV en aanhangwagen maten zijn beperkt tot 22 voeten in de campings.

Overwegingen

U vindt veel meer meren verborgen in de wildernis gebieden die Aspen omringen. Als gemotoriseerde voertuigen zijn niet toegestaan in de wildernis, zul je wandelen of paardrijden. Zorg ervoor dat je fysiek fit zijn en hebben voldoende hooggelegen berg ervaring alvorens aan de nachtelijke wandelingen. Zijn uitgeschakeld open richels of boomloze pieken zomer 's middags onweer rol in om te voorkomen dat door de bliksem wordt getroffen. Als je uit een lagere hoogte, geef jezelf de tijd om te acclimatiseren en Gun jezelf twee keer zoveel tijd als u wilt wandelen van dezelfde afstand op de hoogte van uw huis. Wees ervan bewust dat wilde dieren zoals beren en poema in het gebied wonen en gebruik van wild-proof containers voor het opslaan van voedsel. Pak uit alle vuilnis en don't leave vrucht schillen, notedoppen of zaad kaf langs het parcours, of kan je een hongerige beer aanhoudende in het gebied op uw weg naar buiten.


gerelateerde artikelen