Hoe te behandelen de koorts voor een 8-maand-oude Baby

December 14

Hoe te behandelen de koorts voor een 8-maand-oude Baby

Een koorts is een symptoom, maar ook een immuunsysteem reactie die helpt het lichaam bij het bestrijden van infecties. Een low-grade koorts tot 100.2 graden Fahrenheit in een 8-maand-oude baby meestal vereist geen behandeling, volgens FamilyDoctor.org. Verminderen van hogere koorts of die duidelijk ongemak veroorzaakt en Raadpleeg uw kinderarts. Krijgen van uw baby medische aandacht voor een koorts hoger is dan 103 F. In het algemeen met temperaturen onder 103 F is het getal minder belangrijk dan hoe je baby zich gedraagt. Als hij anders prima lijkt, is hij waarschijnlijk; Als hij gedesoriƫnteerd, slaperig of anderszins ernstig ziek lijkt, medische hulp inroepen ongeacht de koorts.

Stap 1

Geef uw 8-maand-oude baby een vloeibare kinderen koorts verminderen van medicatie, mits uw kinderarts stemt. Kiezen voor paracetamol of ibuprofen, en geef nooit een kind aspirine. Gebruik een duidelijk gemarkeerd geneeskunde druppelaar voor doseren. Bepaal de juiste dosering volgens uw baby's gewicht, niet haar leeftijd. Volg alle pakket aanwijzingen en waarschuwingen, en wachten de voorgeschreven hoeveelheid tijd tussen de doses.

Stap 2

Strippen van je baby van alle kleding, waardoor hij in slechts een luier. Bedek hem met een lichte deken als hij koud schijnt of koude rillingen heeft. Bundel niet van uw baby, als dit kan zijn temperatuur te verhogen.

Stap 3

Houd de temperatuur in uw huis tussen 70 en 74 graden Fahrenheit om te voorkomen dat uw 8-maand-oude oververhitting terwijl haar warm als ze begint gevoel gekoeld van haar koorts.

Stap 4

Geef uw baby koude vloeistoffen te helpen verminderen zijn koorts en dehydratie afwenden. Een pop van ijs van bevroren SAP werkt ook goed, vooral als hij niet wil drinken.

Stap 5

Zet uw baby in een paar duim van lauw water en veeg haar neer met een washandje. Niet gebruik van koud water en ijs nooit aan het badwater toevoegen. Een te koud bad kan zeer ongemakkelijk zijn en leiden tot ernstige rillingen als je baby een koorts heeft. Nooit wrijven alcohol van toepassing op uw baby, als het kan cool haar gevaarlijk snel en worden opgevangen door haar huid.

Waarschuwingen

  • Waarschuw uw arts als uw 8-maand-oude de laagwaardige koorts langer dan twee dagen aanhoudt of als er zijn begeleidende symptomen.

Tips

  • Rectale temperatuur lezingen zijn de meest accurate voor een 8-maand-oude baby. Mondelinge lezingen zijn prima, evenals kunnen, voorhoofd strips en oor-thermometers echter onjuist. Wacht ten minste 20 minuten nadat je baby eet om mondeling zijn temperatuur, en zorg ervoor dat hij is niet gebundeld terwijl je nemen. Neem niet je baby's temperatuur direct na een bad, hetzij.

Wat die u nodig hebt

  • Kinder paracetamol of ibuprofen
  • Geneeskunde druppelaar
  • Lichte deken
  • Washandje

gerelateerde artikelen