Indoor locaties met activiteiten voor peuters op Long Island

September 25

Indoor locaties met activiteiten voor peuters op Long Island

Long Island, New York biedt een heleboel actievolle outdoor-activiteiten voor peuters als het weer warm en droog is; echter, wanneer het is warm, koud of regenachtig buiten, wilt u mogelijk sommige indoor activiteiten bezig te houden uw kleintje. Enkel omdat het weer is niet samen te werken betekent niet dat u uw peuter niet uit het huis krijgen en geniet van enkele actie en avontuur. Er zijn tal van locaties op Long Island waarmee plezier, indoor activiteiten voor peuters.

De South Fork

De South Fork van Long Island is omringd door de Peconic-baai in het noorden en de Atlantische Oceaan in het zuiden. Dit deel van het eiland bestaat uit schilderachtige steden, dorpen en gehuchten, met inbegrip van de Montauk, Sag Harbor, de Hamptons, Kortenhoef en patrouillerend. Er zijn verschillende peuter-vriendelijke activiteiten die je kunt vinden op dit deel van het eiland die zal geven van wonder en verkeer aan te moedigen. Het Kindermuseum van de East End, gelegen in Bridgehampton, biedt verschillende peuter-vriendelijke exposities, waaronder een boerenmarkt, een replica aardappelchips fabriek en een piratenschip. Sag Harbor bestaat de bok op de boot-poppentheater. Hier, peuters kunnen genieten van en deelnemen aan interactieve puppet shows. Er zijn ook marionet spelen groepen, een peuter zomer kamp en ambachtelijke klassen voor tots en hun ouders.

Riverhead

De stad van Riverhead ligt ook aan het oostelijke uiteinde van Long Island. Deze stad zit aan het hoofd van de Peconic-rivier en de Peconic-baai en is het punt waar het oostelijke uiteinde van Long Island wordt gesplitst in twee vorken. Riverhead biedt verschillende peuter-vriendelijke indoor activiteiten, zoals Safari avontuur, die een zachte vier niveaus heeft spelen structuur en enorme bouncers. Er is ook een hoekje van het boek en arcade games die zelfs peuters kunnen genieten. Riverhead is ook thuisbasis van de Long Island Aquarium and Exhibition Center. Binnenkant, peuters kunnen observeren een breed scala aan zeedieren, waaronder haaien, zeeleeuwen, pijlstaartroggen, een octopus en een natuurlijke koraal rif. Ze kunnen ook krijgen up-close en persoonlijke met exotische vogels en vlinders.

Centrale en westelijke Suffolk County

Centrale en westelijke Suffolk County hebben ook peuter-vriendelijke indoor activiteiten. Krazy Kids, gevestigd in Medford, biedt kleine binnen rijdt, peuter-vriendelijke speelgoed, muziek en een food court voor de kleintjes. Ze hebben zelfs mama en mij klassen, evenals een reuze maze voor klimmen en arcade games voor oudere broers en zussen. Mijn sportschool is gelegen aan de westelijke rand van Suffolk County in Huntington. Zij bieden gespecialiseerde peuter klassen die grove motorische ontwikkeling en socialisatie aanmoedigen. Activiteiten omvatten puppet shows, dans, bouwen met blokken en spelen met de ballen.

Nassau County

Nassau County ligt op het westelijk deel van de Long Island. Hier zijn er verschillende indoor activiteiten die peuters kunnen genieten. Farmingdale is welke marge Nassau en Suffolk, Bounce U. Deze indoor speeltuinen plaats biedt een grote collectie van opblaasbare bouncers die uw kind zeker zal vermaken. Er zijn open bounce keer, familie bounce tijden en stuiteren keer net voor de kleintjes. Er is ook een on-site food court. In de stad van Plainview is de peuter-vriendelijk, eens op een Treetop, een interactieve stad die uitnodigt kinderen om te verkennen en gebruiken hun verbeelding. Hier, uw peuter kunt proberen van haar hand bij spelen dieren verzorgen, alsof een leraar, pizza chef-kok en Bakker, kruidenier winkelen, rijden en spelen met treinen en zelfs beklimmen een overdekt boom compleet met een dia. Naast dit biedt ooit op een Treetop ook interactieve lessen speciaal ontworpen voor peuters.


gerelateerde artikelen