Goede aërobe oefeningen voor mensen met artritis knieën

October 9Overzicht

Voor artritis patiënten, misschien raken de sportschool met gezwollen, pijnlijke gewrichten klinkt niet aangenaam-- of mogelijk, voor die kwestie. Echter, de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) verwijzen naar fysieke activiteit als "De artritis pijn Reliever."

Samen met flexibiliteit en krachttraining is aërobe of cardiovasculaire oefening een essentieel onderdeel van alle algemene fitness routines aanbevolen door de CDC, de Stichting van de artritis, en andere openbare en particuliere gezondheidsorganisaties gewijd aan artritis behandeling en onderzoek.

Voor artritis patiënten, kunnen [aërobe] oefeningen helpen verminderen pijn en verbetering van de gezamenlijke functie.

Waar te beginnen

De CDC, biedt deze kernpunten voor artritis patiënten:

• Een veilige lichamelijke activiteit is beter dan niets doen.

• Mensen met artritis kunnen veilig deelnemen aan gematigde, low-impact oefeningen.

• Oefening moet bovendien worden gedaan om uw dagelijkse activiteiten.

• U hoeft niet te krijgen al uw oefening in één keer. U kunt het verdelen in 10 minuten brokken gedurende de dag.

• Meer activiteit, binnen veilige grenzen bevinden, leidt tot een betere gezondheid.

• De voordelen van gematigde, veilige fysieke activiteit opwegen tegen het risico van letsel.

Natuurlijk moet iedereen een oefenprogramma beginnend eerst controleren met zijn of haar arts. Andere professionals die mogelijk bronnen van goede, persoonlijke advies zijn fysiotherapeuten en gecertificeerd, goed opgeleide fitness-instructeurs.

Aërobe of cardiovasculaire oefeningen

Lage impact aerobics biedt allerlei gezondheidsvoordelen--van de functie van uw hart en longen efficiënter aanbrengen voor het verminderen van spanning. Voor artritis patiënten, kunnen deze soorten oefeningen helpen verminderen van pijn en verbetering van gemeenschappelijke functie, maar zorg om te voorkomen dat hoge intensiteit oefeningen die schok of jar de knieën en andere gewrichten waarin dit probleem optreedt.

De Stichting van de artritis beveelt aan drie of vier half uur aerobic sessies per week, naast uw flexibiliteit en kracht trainingen. Het is een goed idee om te beginnen langzaam, misschien beginnen met slechts een paar minuten van de opleiding en geleidelijk de lengte van uw workouts wanneer uw uithoudingsvermogen toenemen. Voorzichtig te verplaatsen. Vermijd stampende uw gewrichten zetten of te veel stress op hen.

Bewegende krijgen

Sommige low-impact aërobe oefeningen omvatten:

• Wandelen. Wandelen is een uitstekende, goedkope vorm van oefening die geen speciale vaardigheden vereist--alles wat u nodig hebt is een paar goede ondersteunende schoenen, en je bent goed om te gaan.

• Fietsen. De meeste artsen adviseren gebruikend een stationaire fiets te voorkomen dat extra stress op knieën, heupen of voeten. Neem voorzorgsmaatregelen met fietsen en niet te ver duwen jezelf. Begin langzaam, niet sneller dan vijf tot 10 mijl per uur gaan, het verhogen van uw snelheid en weerstand naarmate u meer fit. Dit type van oefening is mogelijk niet geschikt voor iedereen, vooral die met artrose.

• Zwemmen of water oefening. Oefenen in water kan sterk verminderen schokken op de knieën omdat het biedt drijfvermogen terwijl op hetzelfde moment, waardoor weerstand.

Elke persoon is verschillend--vind de soort oefening die werken voor u en uw specifieke behoeften en stok mee. Praat met uw arts voordat u begint met een nieuwe training regime om te bepalen hoe krachtig het oefeningsprogramma moet berusten op uw algehele lichamelijke conditie en de toestand van uw getroffen gewrichten.

Over de auteur

Dean Haycock bezit een Ph.D. in biologie aan de Brown University en ontving een beurs van de National Institute of Mental Health om te studeren aan de Rockefeller University.

Zijn neurofarmacologie onderzoek is gepubliceerd in de tijdschriften van neurochemie, biologische chemie, Medicinal Chemistry, farmacologie en Experimental Therapeutics en onderzoek van de hersenen.

Rayan is de auteur van The alles Health Guide aan schizofrenie, de alles gezondheid gids voor volwassen bipolaire wanorde, 2e editie, en co-auteur van het overwinnen van complicaties van LASIK en andere oog chirurgie.


gerelateerde artikelen