Kruidenier en supermarkt substituten voor de Jenny Craig voeding

October 22

Kruidenier en supermarkt substituten voor de Jenny Craig voeding

Als u wilt proberen of stok met het systeem van het Jenny Craig gewichtsverlies maar soms problemen met levering op tijd eten, kunt u sommige items supermarkt comfortabel vervangen zonder dat off-track in uw voeding doelen. U kan ook geld besparen als u aanvullen tenminste af en toe het voedsel dat u rechtstreeks van Jenny Craig met soortgelijke producten gekocht van uw lokale supermarkt koopt.

Jenny Craig--aanbevolen substituten

Fruit, groenten en niet-vet zuivelproducten kunnen comfortabel vervangen voor Jenny Craig maaltijden bereide, volgens de website van de vennootschap van het dieet. Als u in een gebied met een boerenmarkt woont, kunt u profiteren van de in-seizoen, lokaal geteelde producten. U kunt ook winkelen verkoop in de supermarkt voor verse groenten en fruit of aankoop opties bevroren. Non-fat yoghurt, ijs en melk bieden ook caloriearme voeding tegen een redelijke prijs.

Bereide maaltijd vervangers

Als u een drukke agenda hebben en nog steeds wil het gemak van voorverpakte en calorie-gecontroleerd maaltijden uit de supermarkt Jenny Craig voedsel vervangen, kunt u overwegen aanbod door gezonde keuze, Weight Watchers Smart Ones en Lean keuken, die gemiddeld minder dan 300 calorie├źn per portie. "Epicurious" tijdschrift raadt bevroren voorgerechten door Kashi, bekendst voor haar gezonde granen. Smaak proeven door tijdschrift stafleden gaf hoge cijfers te Kashi van citroengras kokos kip kip Pasta Pomodoro.

Kosten

Jenny Craig kan gemiddeld rond de $1910 voor 13 weken van het lidmaatschap en voedsel, volgens MoneyWatch.com. De Jenny Craig programma neemt het giswerk uit dieet door het verstrekken van voedingswaarde evenwichtige, calorie-gecontroleerde maaltijden. Maar als de kosten meer dan u is of uw familie kan dragen, u kunt vervangen door supermarkt voedingsmiddelen en nog steeds uw gewicht-verlies doelen te bereiken. Jenny Craig Online biedt programma plannen waarmee u kunt kiezen uit de foodservice.

Huisgemaakte oplossingen

Als u in een landelijk gebied woont, kan u vinden het moeilijk om gemakkelijk vinden en reizen naar een Jenny Craig locatie. Indien u lid worden van de Jenny Craig, maar vind het lastig om te kopen zijn maaltijden regelmatig, kunt u supermarkt voedsel vervangen zonder uw gewicht-verlies doelen in gevaar brengen. Als je het niet erg koken, kunt u meer geld besparen door uw eigen maaltijden bereiden. Het Internet maakt het gemakkelijk om recepten waarmee volledige voedingswaarde-informatie--calorie├źn, vet, eiwit en koolhydraten te vinden. Profiteer van de verkoop van de supermarkt en maken van uw eigen maaltijden die spiegel dekkingsniveaus Jenny Craig.


gerelateerde artikelen