Lagere terug verstuiking van Deadlifts

November 10

Lagere terug verstuiking van Deadlifts

Laat de eenvoud van de deadlift dwaas u--wanneer goed uitgevoerd, de oude school-oefening verhoogt uw core sterkte tijdens het werken die meer spieren dan elke andere single Gewichtheffen verplaatsen. Aan de andere kant, kon onjuiste uitvoering zetten teveel stress op uw onderste terug, leidt tot een pijnlijke verstuiking of stam. Het is dus belangrijk om te weten welke preventieve maatregelen te nemen, de juiste hijs techniek en wat te doen als je slachtoffer een verstuikte of gespannen lumbale regio.

Verstuiking of stam

Hoewel veel mensen de woorden "verstuiking" en de "spanning" door elkaar gebruiken, zijn ze eigenlijk twee verschillende soorten verwondingen. Een stam is het resultaat van de onderrug spiervezels overmatig worden uitgerekt of gescheurd. Een verstuiking treedt op wanneer de ligamenten--de bands van weefsel dat van de wervelkolom wervels op zijn plaats houden--zijn geript uit hun verbindingspunten. Beide verwondingen kunnen leiden tot hevige pijn in de onderrug, spierspasmen, stijfheid en verminderde mobiliteit.

Het genezingsproces

Ongeacht of uw lagere terug probleem het resultaat van een stam of een verstuiking is, is de enige echte remedie voor een tijd. Een eerste 48 tot 72 uur periode van intense pijn zal meestal plaatsmaken voor ongemak die geleidelijk loop van de volgende week of twee vermindert. Hoewel er maatregelen u kunt nemen om het verlichten van de pijn--zoals het toepassen van ijs voor 20 minuten intervallen om de paar uur voor de eerste drie dagen, gevolgd door 20 minuten durende toepassingen van een warme, vochtige handdoek op de vierde begint--niets kan overeenkomen met de kracht van geduld als het gaat om genezing. Dus niet alleen zal u moet uw gewicht-opleiding regime in de wachtstand geplaatst, maar u ook zware werk of overmatig buigen vermijden moet. Als u terugkeert naar het verpompen van ijzer te vroeg, kon je jezelf voor nog een paar weken aan de kant gezet.

Juiste Procedure

Omdat de meeste deadlift lagere terug letsels zijn het gevolg van onjuiste uitvoering gerelateerde, het spreekt vanzelf de beste manier om te voorkomen dat een verstuiking of een stam is door de lift goed doen. Om een goede houding, moeten uw voeten worden geplaatst, zodat de bar direct boven hun center is en, wanneer heb je een bovenhands op de balk, houd je armen zijn verticale ten opzichte van de vloer en je schouderbladen zijn direct boven de bar. Beginnen met uw rug recht, de lift door je benen uit te breiden zoals u omlaag op je hielen duwt. Wanneer de bar uw schenen net onder je knieën bereikt, blijven de lift door je heupen naar voren stak om je lichaam te rechtop. Dit is belangrijk, aangezien het alternatief--terug te trekken op de bar--allermeest naar de stress naar uw lagere terug, die in een stam of verstuiking van de lumbale regio resulteren kan zenders. Ten slotte voltooien de lift door uw bilspieren samen te knijpen. De gewichten vastgelegd door de bovengenoemde stappen in omgekeerde volgorde.

Andere Deadlifting Tips

Hoewel deze tips voor het houd je rug recht lijkt misschien makkelijk genoeg te onthouden nu, is de waarheid, probeert op te heffen van enkele honderd ponden van ballast kan hebben de neiging voor het doorschakelen van iemands concentratie op andere zaken. Unidirectioneel van het ervoor zorgen dat u niet per ongeluk je rug tijdens het uitvoeren van een deadlift ronde is door je borst naar voren stak en onderhouden ervan tijdens de oefening. Ook, omdat de bar vaak tegen iemands schenen schraapt en knieën als het wordt aangevoerd, vele gewichtheffers risico verwonden hun lagere rug door het te ver weg te houden van hun lichaam. Het dragen van lange broek ter bescherming van je benen, kan dit probleem eenvoudig oplossen. En als met elke oefening van gewicht-opleiding, goede stretching voor het uitvoeren van een reeks deadlifts kan je minder vatbaar voor blessures.


gerelateerde artikelen