Hoeveel calorieën Per dag moet verbruiken door een zwangere vrouw?

August 31

Hoeveel calorieën Per dag moet verbruiken door een zwangere vrouw?

Voeding voor, tijdens en na de zwangerschap heeft directe invloed op de gezondheid van een moeder en baby. Voordat ze zwanger, moeten vrouwen bereiken en handhaven van een gezond gewicht. Als een vrouw overgewicht of obesitas is, moet ze een verminderd caloriedieet volgen tot ze een gezond gewicht realiseert. Eenmaal zwanger is, moet een vrouw energie stijging als gevolg van de groei en ontwikkeling van de foetus, evenals moeders weefsels en een stijging in de bloedtoevoer van de moeder.

Energie aanbevelingen

Energie aanbevelingen rekening: het basaal metabolisme--de energie die nodig is om de metabolische activiteiten binnen de weefsels en cellen; het thermische effect van voedsel--de energie die nodig is om te verteren en metaboliseren voedsel; en de energie die verbruikt terwijl fysiek actief. Extra energie is nodig tijdens de zwangerschap ter ondersteuning van de zwangerschap op de stofwisseling van de moeder en de foetale groei heeft eisen. Tijdens de zwangerschap verhoogt het metabolisme van een vrouw ongeveer 15 procent. Het Institute of Medicine raadt aan dat vrouwen verbruiken extra 340 calorieën per dag tijdens het tweede trimester en 452 calorieën bovenstaande die hun normale elke dag tijdens het derde trimester energiebehoefte.

Dagelijkse Calorie streefniveau

Een matig actieve vrouw van de 5-voet-4-inch-hoge gewicht 135 pond moet ongeveer 1800 calorieën om haar gezond gewicht te handhaven. Tijdens de zwangerschap, haar dagelijkse aanbeveling voor energie zou zijn 2,140 en 2,252 calorieën tijdens het tweede en derde trimester, respectievelijk. Een overgewicht, matig actieve 5-voet-4-inch vrouw zou moeten ongeveer 150 calorieën meer elke dag voor een totaal van 1,950 voorafgaand aan de zwangerschap, 2,290 calorieën tijdens het tweede trimester en 2,402 calorieën tijdens het derde trimester. Een zwaarlijvige vrouw op dezelfde hoogte zou vereisen ongeveer 2.500 en 2.750 calorieën per dag tijdens het tweede en derde trimester, respectievelijk te voldoen aan haar fundamentele energie behoeften alsook van de zich ontwikkelende foetus. Tijdens de zwangerschap, kunnen artsen calorie aanbevelingen op basis van het tarief waartegen een moeder is het verkrijgen van gewicht aanpassen.

Maternale gewichtstoename

Het Institute of Medicine heeft verschillende richtlijnen voor totale gewichtstoename en snelheid van gewichtstoename op basis van een Moederdag pre-zwangerschap gewicht. Ondergewicht vrouwen, of die met een index van de lichaamsmassa van 18,5 of minder, moeten krijgen 28 tot 40 pond; normaal-gewicht vrouwen met een index van de lichaamsmassa van 18,5 tot 24,9 moeten krijgen 25 tot 35 ponden tijdens zwangerschap, terwijl overgewicht en zwaarlijvige vrouwen, die een index van de lichaamsmassa van 25-29,9 en 30 of meer, respectievelijk hebben, slechts 15 tot 25 en 11 tot 20 pond moeten krijgen. Alle vrouwen moeten een totaal van 1 tot en met 4 pond krijgen tijdens het eerste trimester. Tijdens het tweede en derde trimester, moeten ondergewicht en normaal-gewicht vrouwen streven naar ongeveer 1 pond van de aanwinst van het gewicht per week. Overgewicht en zwaarlijvige vrouwen alleen krijgen ongeveer 1/2 pond per week tijdens het tweede en derde trimester. Normaal-gewicht vrouwen zwanger van tweeling moeten streven naar het krijgen van 37 naar 54 pond; overgewicht vrouwen moeten krijgen 31 tot 50 pond; en zwaarlijvige vrouwen 25 tot 42 pond moeten krijgen.

Maaltijd-Planning richtsnoeren

Extra calorieën tijdens de zwangerschap moet van voedzame voedingsmiddelen, zoals mager vlees, magere of vetvrij zuivelproducten, fruit, groenten en hele korrels brood en granen. Een zwangere vrouw moet ten minste 5 tot en met 6 ounces eiwit van mager vlees, vis, gevogelte, bonen, linzen, tofu, eieren of noten. Drie kopjes laag vetgehalte of vetvrij zuivelproducten helpen calcium en vitamine D voldoen. Andere doelstellingen zijn minstens 3 kopjes groenten, 2 kopjes van fruit en 5 tot en met 7 ounces korrels per dag eten.


gerelateerde artikelen