Horse Chestnut voor spataderen

March 26

Horse Chestnut voor spataderen

Als je benen beginnen te lijken ze wegenkaarten op hen hebben, kan u overwegen paardekastanje als behandeling. Het klinisch bewijs verzameld op paardekastanje suggereert dat het wellicht heilzaam voor een aandoening genaamd chronische veneuze insufficiëntie, waarin de aders in de benen kunnen niet genoeg bloed terug naar het hart pompen. Slechte circulatie in de benen kan leiden tot spataderen. Echter, er is weinig bewijs dat paardekastanje ten goede komt aan de specifieke varicosities.

Over Varicose & amp; Spataderen

Spataderen invloed op maximaal 60 procent van de mensen in de VS, voornamelijk vrouwen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center of UMMC. Zodra de aders beginnen te verzwakken heeft uw bloed een hardere tijd stroomt terug naar het hart. De aderen worden vergroot en verdraaid. Spataderen doorgaans aanwezig op de benen en voeten en uitpuilende, blauw-getint koorden eruit. Spataderen zijn kleinere versies van spataderen die dichter naar het huidoppervlak vormen. Spataderen kunnen gewoon een cosmetisch probleem voor veel mensen, maar sommige ervaring ontsteking, bloedstolsels en zweren op de huid. Het resultaat kan zijn achy, zere benen, met zwelling in de voeten en benen na staan voor een lange periode van tijd.

Over paardekastanje

Paardekastanje--Aesculus hippocastanum--heet ook Spaans kastanje en buckeye, hoewel het niet dezelfde structuur als de Californië of Ohio buckeye. Het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde bepaalt dat het uittreksel uit de boomschors, zaden, bladeren en bloemen is al in gebruik voor eeuwen als een natuurlijke behandeling. De wilde kastanje moderne applicatie is tot adres symptomen van chronische veneuze insufficiëntie, maar het ook gebruikt voor aambeien.

Eigenschappen & amp; Voorbereidingen

Het actieve bestanddeel in wilde kastanje is aescin, die de muren van de aderen tonen en moedigt betere verspreiding, verklaart de University of Michigan Health System. Deze eigenschap maakt kastanje een keuze-behandeling van chronische veneuze insufficiëntie in Europa, evenals spataderen, zij het in mindere mate. Aescin is ook een ontstekingsremmer. Health system geeft aan dat de mensen in Europa een actueel preparaten, die na een slechte verstuiking op zijn wreef gebruikt. De meest gebruikte vorm van wilde kastanje is een gestandaardiseerde extract dat tussen 16 en 20 procent aescin bevat.

Wat bewijs vertelt ons

Volgens de University of Michigan Health System and Memorial Sloan-Kettering Cancer Center is er een redelijk goede aanwijzingen dat wilde kastanje is nuttig voor chronische veneuze insufficiëntie. Een verslag in November 2009 de kwestie van "alternatieve geneeskunde" de aantekeningen die wilde kastanje is effectief als een behandeling voor spataderen, ook verlichten verkleuring van de huid, zwelling en pijn die samen met de voorwaarde gaat.

Veilig gebruik

De Amerikaanse Food & amp; Drug Administration beschouwt niet wilde kastanje een veilige kruid, volgens het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Vermijd het gebruik van het als u lever- of nierproblemen hebt of als je bloed Verdunnende medicijnen zoals warfarine of aspirine, zoals paardekastanje uw risico voor bloeden verhogen kan. Spataderen en spataderen kunnen een symptoom van een ernstige medische aandoening, waarschuwt de University of Michigan Health System. Kunt u praten met uw arts voordat u wilde kastanje gebruikt om aan te pakken uw gezondheidsproblemen.


gerelateerde artikelen