Wat spieren werkt een BMX uit?

August 22

Wat spieren werkt een BMX uit?

Een BMX fiets is licht, petite en eenvoudig te manoeuvreren op een track of rond obstakels. In tegenstelling tot een grotere weg of mountain bike is een BMX meer ontworpen voor de korte afstand, hoge intensiteit rijden. In soortgelijke wijze als elke andere fiets, die u moet activeren van een aantal grote en kleine spieren voor de juiste behandeling.

Bilspieren

De bilspieren zijn de grote spieren waaruit de bil gebied. Ze bestaan uit de gluteus maximus, medius en minimus, en ze werken om uit te breiden van de heup. U uitvoeren deze actie wanneer u uw dij achteruit verplaatst tijdens het rijden een BMX.

Quadriceps en heup flexoren

De quadriceps zitten aan de voorkant van de dijen en ze bestaan uit de rectus femoris, de musculus vastus lateralis, de musculus vastus medialis en de vastus intermedius. Deze spieren krijgen geactiveerd wanneer u heup flexie en knie extensie uitvoert. Flexie heup treedt op wanneer u uw dij naar je maag verplaatsen. Knie extensie vindt plaats wanneer u strek je been.

De heup flexoren start in de lagere maag en uitstrekken tot aan de bovenkant van de dij. In soortgelijke wijze als de quads werkt u deze spieren wanneer u flexie heup uitvoert. Je kan ook het horen van deze spier groep genoemd de iliopsoas omdat ze bestaan uit de iliacus en psoas grote.

Hamstrings

De hamstrings bevinden zich op de achterkant van de dijen. Deze spieren bestaan uit de musculus biceps femoris, semimembranosus en semitendinosus. U activeert deze spieren op een BMX wanneer u uitbreiden van uw heup en flex uw knie. Flexie van de knie doet zich voor wanneer u buig uw knie en je hiel omhoog richting je kont verplaatst.

Buikspieren

De ab-regio bestaat uit de rectus abdominis en transverse abdominis, obliques. De rectus abdominis is de grote spier in de maag. De transverse abdominis is diep in de maag en de obliques zitten buiten de rectus abdominis in een diagonale richting. Alle drie van deze spiergroepen krijgen krachtig gewerkt als u hard pedaal en op een BMX springen. Je contract ook deze spieren om te houden van uw bovenlichaam stabiel.

Kalveren

De kalveren zitten op de achterzijde van het onderbeen. Ze bestaan uit de gastrocnemius en soleus. De gastroc heeft van een laterale en mediale kop en is zichtbaar rechts onder de knie. De soleus zit tegenover de gastroc en is dunner. De functie van beide spieren aan plantaire flex de voet tijdens het rijden een BMX. U uitvoeren deze actie als u buig je enkel en wijs je voet naar beneden.

Erector Spinae

De erector spinae is een groep van lange spieren die vanaf de achterkant van het hoofd helemaal tot aan de onderrug lopen. Ze functioneren om uit te breiden van de romp die optreedt wanneer u boog je rug. Tijdens het rijden een BMX contract u deze spieren zodat je romp rechtop. Deze spieren krijgen ook gewerkt als u snel vanuit een scheve voorwaartse positie naar een staande positie gaan.

Biceps

De biceps zitten aan de voorkant van de bovenarmen. De functie van deze spieren om te buigen de ellebogen. U uitvoeren deze actie op een BMX wanneer u springen, buig je elleboog en uw onderarm dichter naar uw bovenarm.

Triceps

De triceps zitten op de rug van de bovenarmen. Ze functioneren om uit te breiden van de ellebogen. Deze beweging treedt op wanneer u strek uw armen tijdens het rijden een BMX. Je moet ook houden deze spieren uitbesteed aan het handhaven van gestrekte armen staand en zittend.


gerelateerde artikelen