Is Velveeta de keuze van een gezonde voeding?

December 11

Is Velveeta de keuze van een gezonde voeding?

Velveeta, de kaas product gevonden in een verscheidenheid van dips en toegevoegd aan gerechten zoals mac en kaas, is een schuldig plezier voor sommige mensen. Het slissend product heeft een permanent huis in vele Amerikanen pantry's. Maar als je probeert te dieet, afvallen of eten beter, kan het tijd te dumpen van de Velveeta en een gezonder alternatief te vervangen. Velveeta is hoog in calorieën en vet met weinig voedingswaarde.

Calorische inhoud

Wanneer u eerst een blik op de verpakking werpen, lijkt Velveeta alsof het is relatief laag in calorieën. Maar u moet Lees de dienende grootte en aantal porties voor elke container. Velveeta verpakking vindt u de grootte van een portie van 28 g, iets minder dan 1 oz. Dat 28 g kaas product heeft 80 calorieën. Terwijl dat een klein aantal lijkt misschien, lijsten de verpakking ook die er 32 porties in elk pakket van Velveeta zijn. Dat betekent dat één vak van Velveeta heeft meer dan 2500 calorieën. De light-versie heeft iets minder, met een gewicht van net onder 2.000 calorieën.

Voedingswaarde-informatie

Naast hoog in calorieën, is de Velveeta hoog in vet en natrium. De voedingswaarde-informatie op de verpakking laat zien dat het product 6 g vet per portie heeft, maar met 32 porties per doos, u zult consumeren 196 g vet moet u een hele doos van regelmatige Velveeta in een kaas dip of recept gebruiken. Van het vet, is 3 g van elk 6 g van vet verzadigd, waardoor het wordt vast bij kamertemperatuur en zou een belangrijke bijdrage aan gewichtstoename. Lichte Velveeta heeft de helft van het vet van reguliere Velveeta, op ongeveer 96 gram per doos. Een dienst van Velveeta ook bevat 410 mg natrium. De verlossende genade is dat elke dienst ook 5 g eiwit bevat.

Andere producten

Terwijl Velveeta wordt verkocht als een product van kaas op zijn eigen, heeft het merk een scala aan producten op basis van de zachte kaas. Hier vindt u producten zoals schelpen en kaas, spek-smaak schelpen en kaas, gegratineerde aardappelen, Mexicaanse Velveeta, Velveeta kaas plakjes en Velveeta gebaseerde dips. Elk product bevat Velveeta, dus ze hoog in vet en calorieën en niet bevorderlijk voor een gezonde voeding zijn.

Alternatieven

Hebt u een verlangen naar sommige van de romige recepten die een blok van Velveeta bevatten, kunt u de laag-vet, natuurlijke kaas in soortgelijke recepten. Als het queso die je liefde, probeer smelten Mexicaanse gemengd geraspte kaas met een paar kopjes van natuurlijke salsa. De dezelfde kaas kan worden gebruikt bij het maken van een lagere vet, lagere calorie-versie van macaroni met ei noedels. Als u bent gewijd aan het eten van meer healthfully, Velveeta uit uw pantry verwijderen en vervangen door meer natuurlijke voedingsmiddelen in uw koelkast.


gerelateerde artikelen