Is Red Raspberry Leaf Tea een kruiden laxerende?

April 25

Is Red Raspberry Leaf Tea een kruiden laxerende?

Rode framboos blad thee is gebruikt voor generaties als een methode voor de behandeling van een aantal medische problemen die variëren van aandoeningen van het spijsverteringsstelsel te verlichten pijn tijdens arbeid. Rode framboos blad thee beschikt echter niet over een geschiedenis van gebruik als een laxeermiddel. Er is weinig wetenschappelijk bewijs waaruit de veiligheid of de werkzaamheid van de thee; Gebruik het niet om een aandoening te behandelen zonder het eerste gesprek met uw arts over mogelijke bijwerkingen.

Red Raspberry Leaf Tea

De bladeren van de rode framboos plant zijn gebruikt sinds de jaren 1800 om te brouwen een thee die werd verbruikt om te voorkomen dat braken en diarree, sussen zere keel, koude en pijnlijke kanker genezing te bevorderen, en behandeling van bloedarmoede en been krampen. Native American stammen zoals de Cherokee en Mohawks gebruikt de thee om vrouwen lijden aan zware bloeden of ernstige kramp tijdens hun menstruele cyclus en snelheid arbeid te helpen. Red raspberry leaf oplossingen zijn ook extern gebruikt als een reinigende wassen voor milde snijden, brandwonden en huidinfecties.

Fungeren als een laxeermiddel

Wellness.com rapporten die gedroogd raspberry leaf extracten kunnen mild laxeermiddelen maar dat is er geen onderzoek waaruit blijkt dat thee gemaakt van de bladeren kan ook als een laxeermiddel fungeren. De thee bevat hoge concentraties van tannines, flavonoïden en ellaginezuur. Terwijl de tannines antibacteriële zijn en onderzoek geeft aan dat zowel flavonoïde verbindingen en ellaginezuur sterke anti-oxidant eigenschappen die het risico van kanker verminderen kunnen, is geen van deze drie chemicaliën geassocieerd met laxerend capaciteiten. Echter, omdat er zo weinig studies die zijn gericht op rode framboos blad thee, toekomstig onderzoek kan ontdekken dit aspect.

Mogelijke bijwerkingen

Rode framboos blad thee wordt beschouwd als niet giftig en veroorzaakt weinig bijwerkingen. Ondanks dit waarschuwen gezondheidswerkers dat jonge kinderen en mensen met nier of lever ziekte moeten vermijden gebruikend de thee. Zwangere en zogende vrouwen zijn ook geadviseerd niet te drinken van rode framboos blad thee, aangezien verscheidene wetenschappelijke studies hebben tegenstrijdige resultaten opgeleverd en meer informatie nodig is om te bepalen als de thee geen schade aan zuigelingen toebrengen kan. Als u ervoor kiest om te consumeren van de thee tijdens de zwangerschap, raadt de Amerikaanse vereniging van de zwangerschap u doen onder toezicht van een verloskundige en drink de thee niet tijdens het eerste trimester.

Overwegingen

Rode framboos blad thee preparaten worden niet geregeld door de Food and Drug Administration. Vanwege dit, is de zuiverheid, de doeltreffendheid en de veiligheid van elke commerciële rode framboos blad thee u kunt kopen niet geverifieerd. Er zijn enkele gerenommeerde klinische proeven en onderzoeken die veilige dosering varieert, eventuele drug-interacties en de gevolgen van langdurig gebruik aangeven. Gebruik rode framboos blad thee in plaats van receptplichtige medicijnen niet en er zeker van te vertellen uw arts dat u de thee verbruikt voor het begin van elke nieuwe medicamenteuze therapie.


gerelateerde artikelen