Wat doe ik nu dat ik ben klaar met P90X?

April 18

Wat doe ik nu dat ik ben klaar met P90X?

U hebt voltooid P90X, een intensieve training van de 90-dag-programma. Dat is een geweldige prestatie, maar het kan laat je afvraagt waar te gaan volgende. Na het afronden van het programma, bijhouden van de wijzigingen in je lichaam en je vaardigheden. Vervolgens plan te blijven actieve en fitte met verdere P90X of andere fysieke activiteiten.

Bijhouden van uw metingen

Aan het einde van het programma P90X moet u neem je maten voor het bijhouden van uw vooruitgang. U kunt dan vergelijken deze metingen tegen degene die u werden geleid om deel te nemen aan het begin van het programma, volgens de "P90X Fitness Guide." U moet weeg jezelf en neem de maten van uw taille, heupen, borst, biceps en dijen. Als u bent vergeten te nemen van uw metingen aan het begin van het programma, u kunt nog steeds deze nummers als een referentiepunt vormen voor toekomstige veranderingen of om te controleren of u onderhoudt een lichaamssamenstelling die u tevreden met bent.

De fitnesstest

Voordat u begint P90X moet u de fitnesstest P90X hebt uitgevoerd. De test is een reeks van oefeningen uit het programma. Voordat het programma moeten u had kunnen doen van een minimum aantal herhalingen van elke oefening, zoals uiteengezet in de test. De test is ook bedoeld om te worden uitgevoerd aan het einde van het programma. Doe de test opnieuw en zie hoe u hebben verbeterd. Als het programma heeft gewerkt voor u, moet u zitten kundig voor doen meer herhalingen dan je kon op dag 1.

Herhalende P90X

P90X is een 90-dag-programma, maar het hoeft niet te eindigen op de dag 90. Volgens de programmagids kunt u een 90-daagse ronde van het programma zo vaak als u wilt herhalen. Als u op zoek bent naar iets nieuws, echter, kunt u proberen de P90X Plus programma--een extra set van video's die kunnen worden gecombineerd met het oorspronkelijke programma van de P90X-- of P90X2, een vervolg op het oorspronkelijke programma.

Actief houden

Na het voltooien van de P90X hoeft u te herhalen van het programma, maar als u wilt verblijven in vorm moet u actief te blijven. Volgens de "P90X Fitness Guide" krijgt het programma u in vorm zodat u activiteiten die u genieten, zoals skiën, fietsen of spelen teamsporten kunt doen. Het vinden van activiteiten die u genieten en stok met hen. Willen voldoen aan de richtlijnen van de fitness uiteengezet door de Centers voor Disease Control and Prevention. De CDC adviseert 150 minuten van gematigde intensiteit aërobe oefening of 75 minuten van krachtige-intensiteit aërobe oefening per week. De CDC beveelt ook aan twee of meer trainingen per week, die al je grote spiergroepen werk doen.


gerelateerde artikelen