Kan het Atkins dieet Help je verliest je buik vet en krijg je een platte buik?

July 10

Kan het Atkins dieet Help je verliest je buik vet en krijg je een platte buik?

Buikvet, of visceraal vet, schade bloedvaten die voedingsstoffen geven en bloed stroom naar je organen. Op de lange termijn ontvangen je organen niet van de juiste voedingsstoffen die ze nodig hebben om goed te functioneren. Dit verhoogt het risico voor hart-en vaatziekten, nierziekten en lever dysfunctie. Het Atkins-dieet, dat beperken koolhydraten inname impliceert terwijl het verhogen van zowel eiwitten en vetten, kunnen gelden voor het verminderen van buikvet en misschien gemakkelijker te verwezenlijken van een platte buik.

Mechanisme

Unidirectioneel het Atkins dieet, of een low-carb dieet, brandwonden buikvet is doordat verzadiging, volgens een studie uitgevoerd door onderzoekers van de Pennington Biomedical Research Center. De onderzoekers onderzocht het effect van een low-carb dieet versus een vetarm dieet op de eetlust bij zwaarlijvige volwassenen. Onderzoekers waargenomen dat deelnemers na een low-carb dieet voor twee jaar ervaren minder honger dan degenen die een vetarm dieet worden nageleefd. De bevindingen werden gemeld in April 2011 de kwestie van de "Zwaarlijvigheid."

Low-Carb dieet

Wetenschappers van het Gemenebest wetenschappelijk en industrieel onderzoek organisatie-Human Nutrition in Australiƫ studeerde het effect van een low-carb dieet op gewichtsverlies en cardiovasculaire risicofactoren in vakken met abdominale obesitas. Ze waargenomen dat deelnemers na een zeer-low carb dieet voor acht weken verloren een grotere hoeveelheid buikvet in vergelijking met degenen die een hoge-carb worden nageleefd, vetarm dieet, volgens onderzoek gemeld in maart 2008 de kwestie van de "The American Journal of Clinical Nutrition."

Vermindert buikvet

Vergelijkbare resultaten werden ook gevonden in een andere studie, gepubliceerd in April 2011 de kwestie van 'Diabetes, metabool syndroom en obesitas. Onderzoekers van Haimoto Clinic in Japan ontdekt dat type 2 diabetici na een matige low-carb dieet voor zes maanden ervaren dalingen van buikvet.

Veiligheid

Hoewel het Atkins dieet effectief lijkt ter vermindering van maag vet, zijn zorgen geuit over de toenemende eiwitinname op de gezondheid van de nier. In het onderzoek wordt gemeld in het September 2005 nummer van "Voeding & metabolisme," wetenschappers aan de Universiteit van Connecticut, die concludeerde dat eiwitrijke diƫten geen negatieve effecten op de gezondheid van de nieren bij mensen met een normale nierfunctie heeft.


gerelateerde artikelen