Tekenen & symptomen van depressie bij jonge volwassenen

June 20

Depressie komt voor bij jonge volwassenen. Dit is gedeeltelijk te wijten aan alle normale wijzigingen opgroeien en zelfstandigwording is gekoppeld. Breken met een significante andere, respectievelijk verliezen, een goede vriend zijn vooral waarschijnlijk leiden tot depressie.

Typen

De twee belangrijkste vormen van depressie geassocieerd met jonge mensen zijn klinische depressie en milde depressie. Klinische depressie symptomen duren meestal voor een kortere tijd dan milde depressie, maar de symptomen van klinische depressie worden vaak meer uitgesproken.

Symptomen

Gevoel verdrietig of geïrriteerd zijn de twee meest voorkomende symptomen van depressie bij jonge volwassenen. Andere mogelijke symptomen zijn stemmingswisselingen, suïcidale gedachten, een wens om alleen gelaten en een verlies van interesse in school, werken en sociale activiteiten.

Risicofactoren

Een familiegeschiedenis van depressie en een gebrek aan steun van familie en vrienden zijn twee risicofactoren voor jonge volwassen depressie. Drugs of alcohol misbruik, druk van school of werk en geconfronteerd met traumatische of onrechtmatige situatie zijn ook risicofactoren.

Diagnose

Meeste depressie bij jonge volwassenen is gediagnosticeerd in de instelling van een begeleiding door de herziening van de geschiedenis van de symptomen. De counselor zal meestal het uitvoeren van geestelijke gezondheidstests en evaluaties, en overwegen ze in combinatie met een geschiedenis van de symptomen.

Behandeling

Therapie, medicatie en zelfhulp technieken, samen met groepsactiviteiten kunnen helpen bij de behandeling van depressie bij jonge volwassenen.


gerelateerde artikelen