Wat spieren werkt skateboarden?

November 21

Wat spieren werkt skateboarden?

Skateboarden vereist een hoog niveau van evenwicht en coördinatie, die spieren in uw hele lichaam werkt. U kunt een goede training krijgen door alleen skateboarden in één richting. Uitvoeren van skateboarden trucs verhoogt de eisen aan uw spieren omdat ze meerdere gezamenlijke bewegingen in snelle opeenvolging vereisen. Skateboarden neiging om de gunst van spieren aan één kant van je lichaam, en wilt u misschien het evenwicht van deze vorm van oefening met gewicht-opleiding of ontwikkeling Ambidextrie in je voeten.

Kern

Skateboarden werkt uw core spieren. Uw core spieren stabiliseren van uw lichaam en laat u om het evenwicht op unstable oppervlakken, die is een essentieel onderdeel van het skateboarden. De kern bevat uw buikspieren aan te spannen, de gespierde structuur van je heupen, en de spieren rondom de wervelkolom. Uw heup spieren bevatten meer dan 10 innerlijke spieren die stabiliseren van het heupgewricht. Spinale spieren bevatten grote spieren zoals de latissimus dorsi en trapzius naast verschillende innerlijke spieren die de lengte van je wervelkolom uit te breiden.

Musculus quadriceps

Je quadriceps zijn zwaar werkte met skateboarden. De quadriceps omvat een groep van vier spieren die vormen van de voorkant van je dijen. Deze spieren uitbreiden van uw knie, en flex uw heupgewricht. Schaatsen beweegt, zoals de ollie betrekken knie extensie en flexie heup. Schaatsers versnellen omhoog door explosief rechtmaken de benen, dat zich uitstrekt van de knieën. De heupen flex kort na botsing op de neerwaartse fase van de ollie.

Hamstrings

Skateboarden werkt uw hamstrings, waaronder een groep van vier spieren die het uitbreiden van uw bilspieren aan de achterkant van uw knie. De hamstrings buig uw knie, waarmee u uw kalveren om omhoog te brengen naar de achterkant van je dij. Buigen van uw knie is belangrijk voor crouching naar beneden om een lager zwaartepunt tijdens het schaatsen. Hip extensies verplaatsen de bovenkant van je bekken achteruit, die een belangrijke beweging voor het verkrijgen van voorwaartse snelheid met één voet tijdens het skateboarden.

Gluteus Maximus

De gluteus maximus is een van de grootste spieren in je lichaam, dat zich van je heupen naar hamstrings uitstrekt. De gluteus maximus is een belangrijke stabiliserende spieren voor skateboarden, waarmee u evenwicht wanneer het transitioning van een ineengedoken naar rechtop houding. Uit te breiden, met name hyperextending, je heupen activeert de gluteus maximus. Hip hyperextensions helpen schaatsers krijgen maximale snelheid wanneer vooruit voortbewegen op een vlakke ondergrond.

Onderbenen

U kunt de spieren in uw onderbenen ontwikkelen met skateboarden. De spieren van de gastrocnemius, bekend als de kalveren, helpen je quadriceps uitbreiden van je knieën. Skateboarders, is afhankelijk van de gastrocnemius voor plantaire flextion van de enkel, die punten van je tenen naar beneden. Planter buigen kun je verschuiven uw gewicht aan de voorkant van je lichaam, waarmee u de richting van een bewegende skateboard in die richting. De tibialis anterior spier, die uw schenen vormt, bepaalt dorsale flexie. Dorsale flexie kunt kantelen je hielen naar beneden tijdens het skateboarden, die voorziet in een directionele beheer in de tegenovergestelde richting van plantaire flexie.


gerelateerde artikelen