Hoe de behandeling van gezwollen ogen, donkere kringen & rimpels

May 26

Hoe de behandeling van gezwollen ogen, donkere kringen & rimpels

Wallen onder de ogen donkere kringen en fijne lijntjes en rimpels zijn enkele van de voorkomende symptomen van verouderende gezien in de huid rond je ogen, volgens de American Academy of Dermatology. Deze kunnen afbreuk doen aan het algehele uiterlijk van uw gezicht, waardoor uw teint kijken oud en moe. Uw teint helderder en glad weg rimpels met een combinatie van zowel levensstijlveranderingen huid-bescherming en herstel van huid verzorgingsproducten.

Stap 1

Zonnebril met UV-filter of zonnebrandcrème dragen al weer is bewolkt, beveelt aan de American Academy of Dermatology. De Academie zegt dat de zon is een top oorzaak van kreuken, terwijl de Mayo Clinic meldt dat blootstelling aan de zon leiden donkere kringen rond je ogen als gevolg van de verdonkerend effect tot kan het heeft op de pigmentatie van uw huid.

Stap 2

Glad op een beta hydroxy zuur of alpha hydroxy zuur oog crème elke ochtend, raadt skincare expert Paula Begoun. Ze zegt dat het zuren kunnen helpen bij het remmen de vorming van pigment van de huid, waardoor uw huid lichter. Bovendien, meldt de Universiteit van Maryland Medical Center dat actuele gebruik van de zuren kan helpen de ernst van rimpels vervagen.

Stap 3

De toepassing van een retinol-enhanced oog crème elke avond voor het naar bed gaan, aangezien retinol kan de huid gevoeliger voor de zon. Retinol verbetert uw huideigen niveaus van collageen en elastine, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Het center zegt dat dit vermindert rimpels, terwijl de Mayo Clinic zegt meer huid collageen niveaus kunnen maken oppervlak bloedvaten minder zichtbaar voor minder duidelijk onder ogen kringen.

Stap 4

Slapen op je rug met je hoofd op een kussen te houden verheven boven je lichaam. Dit weerhoudt vloeistoffen verzamelen in uw gezicht, die tot zwelling leiden kan. Het vermijden van slapen op uw kant kan ook helpen voorkomen van rimpels die veroorzaakt worden door je gezicht tegen het kussen van elke avond wordt gedrukt.

Waarschuwingen

  • Stoppen met roken. Deze levensstijl praktijk releases vrije radicalen die kan snel het verhogen van veroudering in uw huid, volgens de American Academy of Dermatology. Het kan ook leiden tot donkere onder ogen kringen, volgens de Mayo Clinic.

Tips

  • Voor snelle behandeling van wallen, gaan zitten en drukt u op koude theezakjes tegen uw ogen. De koude temperaturen helpen om ontsteking voor een direct meer klaarwakker look te verminderen.

Wat die u nodig hebt

  • Zonnebril
  • Zonnebrandcrème
  • BHA of AHA oogcrème
  • Retinol oogcrème
  • Kussen
  • Theezakje

gerelateerde artikelen