Heeft uw dieet invloed op de manier waarop die u ruiken?

December 28

Heeft uw dieet invloed op de manier waarop die u ruiken?

Lichaamsgeur heeft een aantal bronnen, met inbegrip van de zweetklieren onder je armen en rond uw lies, winderigheid en emanaties van uw voeten en mond. Hygiëne gewoontes zeker invloed op uw lichaamsgeur, maar doet dat uw dieet. In het algemeen, wat je in je lichaam in sommige mode, en wat je lichaam niet kan uitscheiden in de urine en ontlasting moet komen, maar doet dat via je huid en de klieren. Slechte voedingsgewoonten gevuld met conserveermiddelen en toxines zorgen ervoor dat u uit verschillende gebieden slecht ruiken, maar doe dat sommige voedingsmiddelen beschouwd als onderdeel van een gezond dieet.

Slechte adem

Heeft uw dieet invloed op de manier waarop die u ruiken?

Bekende oorzaken van slechte adem omvatten eten van verse knoflook, rauwe uien en kerrie gerechten, hoewel in landen waar deze voedingsmiddelen dagelijks worden verbruikt, mensen gewend geraakt aan de geuren en hen niet aanvallend vinden. De meeste Amerikanen zouden het niet eens, echter, ondanks het feit dat knoflook, uien en kurkumapoeder enorme gezondheidsvoordelen bieden. Koffie drinken en het roken van sigaretten, die gaan vaak hand in hand, zijn andere voedingsgewoonten veranderd die slechte adem veroorzaken. Vlees eten kan ook leiden tot slechte adem als u niet flossen omdat het vlees wordt gevangen tussen je tanden en letterlijk, volgens Sari Edelstein, auteur van 'voeding en volksgezondheid rotten.

Lichaamsgeur

Heeft uw dieet invloed op de manier waarop die u ruiken?

De meeste van de klieren die betrekking hebben op je lichaam produceren geurloos zweet, maar degenen die zijn onder je armen, in de buurt van je geslachtsdelen en binnen uw hoofdhuid produceren zweet met vetten die stinken wanneer zij breken, maar ze ook het aantrekken van bacteriën, die hen voeden, en laat vervolgens hun afval. Dit proces produceert typisch menselijk lichaamsgeur. Echter kunnen al uw klieren afscheiden van toxines die zijn anders niet gefilterd door de nieren. Overmatige consumptie van alcohol, knoflook, rood vlees en genezen, gebeitst en zeer geconserveerde levensmiddelen zal uiteindelijk leiden tot diffuse lichaamsgeur, zoals uitgelegd door Phyllis Balch in "Prescription for Nutritional Healing." Anti-transpiranten zijn niet het antwoord, omdat uw lichaam nodig heeft om af te scheiden van deze toxines en bijproducten, maar wijzigen van uw dieet vaak buitensporige lichaamsgeur vermindert.

Winderigheid

Heeft uw dieet invloed op de manier waarop die u ruiken?

Overmatig of onwelriekend gas wordt vaak veroorzaakt door diëten hoog in rood vlees, varkensvlees, bonen, kool en kruisbloemige groenten, zoals bloemkool en broccoli. De meeste vleesproducten nemen een lange tijd om te verteren en eigenlijk beginnen te putrefy in je darmen, die releases toxines en gas van de bacteriële groei, volgens de Weston A. Price Foundation. Groenten zijn veel gezonder, natuurlijk, maar sommige bevatten verbindingen dat vele mensen moeilijk verteren hebben.

Fout ruikende Urine

Heeft uw dieet invloed op de manier waarop die u ruiken?

De meest voorkomende dieet oorzaak van smerig ruikende urine is de consumptie van asperges, die bevat verbindingen die je lichaam kan niet breken, volgens een kwestie van januari 2011 van "Chemisch opzicht." Deze verbindingen worden uitgescheiden zeer snel door uw lichaam, vaak binnen een uur, en uw urine aan beschimmeld en penetrante geur veroorzaken. Andere voedingsmiddelen die een negatieve invloed kunnen hebben op de geur van uw urine omvatten koffie, knoflook, oude kaas, varkensvlees en kerriepoeder.

Foot geur

Heeft uw dieet invloed op de manier waarop die u ruiken?

Foot geur wordt vaak veroorzaakt door slechte hygiëne en zweterige voeten, maar zink tekort wordt ook geassocieerd met stinkende voeten, zoals opgemerkt door de Aziatische ziekenhuis en medisch centrum. Waarom zink tekort oorzaken foot geur slecht wordt begrepen, maar het zou kunnen worden gerelateerd aan verminderd immune functie, de verslechtering van de weefsel, ranzige vetten uit klieren, toxine opbouw of lever dysfunctie.


gerelateerde artikelen