Wat zijn de tekenen en symptomen van Pancreatic problemen en hoge suiker niveaus?

November 9

De alvleesklier synthetiseert en versies van een aantal hormonen in je bloedbaan te helpen met het regelen van een aantal fysiologische processen. Onder deze hormonen is insuline, een stof die helpt voorkomen dat hyperglykemie of abnormaal hoge bloedsuikerspiegel te reguleren van je bloedsuikerspiegel. Personen met een typ ik diabetes alvleesklier problemen die verhinderen dat de juiste insuline secretie, wat leidt tot hoge bloedsuikerspiegel. Indien onbehandeld, kan diabetes leiden tot een aantal symptomen.

Meer plassen en het risico van uitdroging

Een van de primaire symptomen van de problemen van de alvleesklier en hoge bloedsuikerspiegel is meer plassen en dorst. Normaal gesproken bijdragen uw nieren tot het behoud van de niveaus van suiker in je bloedbaan, behoud van bloedsuiker terwijl filteren gifstoffen in je urine. Als u hoge bloedsuikerspiegel, toestaan uw nieren suiker en vloeistof uitspoelen naar uw urine, verhoging van het volume van de urine en de frequentie van urination. In reactie op deze overtollige vocht verlies treden verhoogde dorst als je lichaam probeert te vullen uw vloeistof winkels. Als u dorst, ondervindt zelfs na het drinken van hoge niveaus van vloeistoffen, medische hulp inroepen om aan te pakken problemen alvleesklier.

Ketoacidose

Een ander mogelijk teken van alvleesklier problemen en hoge bloedsuikerspiegel is ketoacidose. Normaal, het vrijkomen van insuline uit de alvleesklier signalen voor uw cellen tot de suiker in je bloedbaan en gebruikt u vervolgens de suiker als een bron van energie. Bij gebrek aan insuline secretie, uw cellen kunnen niet langer uw bloed-suiker gebruiken als een bron van energie en het verbranden van vetten in plaats daarvan beginnen. De verdeling van deze vetten leidt tot de productie en accumulatie van chemische stoffen genaamd ketonen, die tot ketoacidose leiden kunnen. Dientengevolge, merken personen met problemen alvleesklier een abnormale fruitige smaak adem, droge mond, moeite met ademhalen en misselijkheid.

Nefropathie

Indien verlaten onbehandeld, alvleesklier kunnen problemen en hoge bloedsuikerspiegel uiteindelijk leiden tot nierschade, nefropathie genoemd. Als u last van constant hoge bloedsuikerspiegel heeft, gezicht je nieren een constante toename van de werklast als ze proberen te filteren van de suiker in je bloedbaan. Na verloop van tijd de filters tussen je nier cellen beginnen te breken en beginnen om andere stoffen, zoals eiwitten, te morsen in uw urine. Als toegestaan te volharden, kan de nefropathie uiteindelijk leiden tot abnormale vloeistof opbouw in uw lichaam, misselijkheid, hoofdpijn en abnormaal schuimende urine veroorzaken.

Neuropathie

Een ander mogelijk langdurige symptoom van alvleesklier problemen en hoge bloedsuikerspiegel is neuropathie, of schade aan uw zenuwweefsel. Deze aandoening, genaamd diabetische neuropathie, als gevolg van uw zenuwen continue blootstelling aan hoge bloedsuikerspiegel ontwikkelt evenals daalde van verkeer en doorbloeding. Neuropathie kan leiden tot allerlei symptomen, afhankelijk van de zenuwen aangetast, maar het kan ook leiden tot spijsvertering problemen en incontinance, prikkeling van de extremiteiten en het verlies van fijn motorische controle van het gezicht. Als u lijdt aan alvleesklier problemen en diabetes, kunt u symptomen zoals neuropathie voorkomen door met behulp van voeding en medicatie uw bloedsuikerspiegel.


gerelateerde artikelen