Verschil van uitpuilende aderen in handen als gevolg van veroudering of oefening

June 8

Verschil van uitpuilende aderen in handen als gevolg van veroudering of oefening

Zowel oefening en veroudering kunnen de aderen veroorzaken in uw handen om de verdikking, maar om verschillende redenen. In beide omstandigheden zijn het uitpuilende aders waarschijnlijk normaal. Als het uiterlijk van de aderen u stoort, u kunt zoeken naar behandeling het uitsteeksel van de aderen afnemen. In sommige gevallen echter uitpuilende aders worden veroorzaakt door vaatziekten, en u zult moeten medische behandeling voor de behandeling van de oorzaak van de uitpuilende aderen.

Oefening

Aders vaak verdikking tijdens de oefening maar dan weg zodra u in rust bent. Tijdens de oefening, arteriƫle bloeddruk verhoogt, dwingen de plasma uit het bloed naar zwembad rond de spieren en het veroorzaken van de spieren te zwellen en verharden. Dientengevolge, zijn de aderen geduwd naar de oppervlakte van de huid, waardoor ze lijken meer op de voorgrond. Het uiterlijk van de aderen in je handen kan ook worden groter als u gewichten opheft omdat je spieren groter en harder zijn, werkt die ook om te duwen van de aderen aan de oppervlakte van de huid.

Ouderdom

Naarmate je ouder wordt, wordt de huid dunner en minder elastisch, waardoor het te regelen via de aderen en fijne botten in je handen. Dientengevolge, lijkt uw aderen meer prominente. Ondanks hun uitpuilende verschijning, de aderen zich niet veranderen, en prominente aders als gevolg van verlies van de elasticiteit van de huid wijzen niet op een onderliggende medisch probleem. Deze aderen moeten niet worden verward met spataderen of andere vasculaire problemen omdat hun verschijning slechts een cosmetische kwestie is.

Behandelingen

Als u ontevreden met het uiterlijk van uw handen bent, kunt u Sclerotherapie ondergaan. Tijdens Sclerotherapie, zal de arts de prominente aderen in je handen injecteren met een oplossing die leiden de ader tot zal te storten. Dit zal verminderen de uitpuilende verschijning van de ader en omleiden van het bloed naar diepere aderen die minder merkbaar zijn.

Spataderen

Uw aderen kunnen rekken met de leeftijd, waardoor de kleppen die verhinderen dat het bloed stroomt naar achteren van efficiƫnt werken. Wanneer het bloed is niet verhinderd achteruit in uw aderen stroomt, wordt de aderen kunnen worden uitgebreid en pijnlijk zijn, waardoor uw handen te zwellen. Deze staan bekend als spataderen. In tegenstelling tot voor de huid uitrekken als gevolg van veroudering, moet u medische hulp inroepen voor spataderen omdat ze kunnen worden slopende na verloop van tijd, of ze samen met ernstiger symptomen van vasculaire ziekte zoals bloed stolling aandoeningen kunnen optreden.


gerelateerde artikelen