Gladde iep poeder bijwerkingen

September 9

Gladde iep poeder bijwerkingen

Gewaardeerd voor zijn anti-inflammatoire en anti-oxyderende eigenschappen, kan de geneeskrachtige planten gladde iep helpen verminderen van de symptomen die gepaard gaan met keelpijn, verkoudheid, hoest, chronische maagzuur en Prikkelbare darmziekten. Actuele voorbereiding van dit kruid kan ook verlichten zwelling veroorzaakt door brandwonden of letsel. Meer onderzoek is echter nodig om te valideren van deze voorgestelde gezondheidsvoordelen van gladde iep poeder. De veiligheid van deze geneeskrachtige planten te bespreken met uw arts voordat je begint met gladde iep poeder om uw conditie te behandelen.

Algemene veiligheid

Orale behandeling met gladde iep poeder is meestal goed verdragen en veroorzaakt geen bijwerkingen. Actuele behandelingen die gladde iep poeder bevatten kunnen veroorzaken milde huidirritatie of roodheid in bepaalde mensen.

Contra-indicaties

De veiligheid van de gladde iep tijdens de zwangerschap is nog niet volledig zijn geƫvalueerd. Om deze reden, moeten zwangere en borstvoeding geven vrouwen Vermijd het gebruik van gladde iep poeder zonder eerst te raadplegen een arts.

Interacties met andere medicijnen

Gladde iep poeder kan interfereren met de manier waarop die uw lichaam andere medicijnen Neem mondeling absorbeert, verlagen de effectiviteit van uw behandeling. Om te voorkomen dat deze interactie, door andere medicatie minstens een uur voordat u gladde iep poeder vormt een aanvulling op te nemen.

Doseren richtsnoeren

Volwassenen kunnen nemen 800 tot 1.000 mg gladde iep poeder drie tot vier keer per dag, volgens de Universiteit van Michigan Health System. Het bedrag van de gladde iep poeder u dagelijks moet kan echter variƫren afhankelijk van uw gezondheid, leeftijd en gewicht. Om deze reden trachten doseren begeleiding van een medisch professional voordat u begint met dit kruidensupplement worden behandeld.


gerelateerde artikelen