Slaap Tips voor de nachtdienst

December 15

Slaap Tips voor de nachtdienst

Wanneer u akkoord gaat met de nachtdienst werken, verwachten u uw levensstijl slechts licht aangepast aan de noodzaak om te slapen tijdens de dag om te slapen 's nachts. Maar dat wijziging van de planning kan worden gemakkelijker gezegd dan gedaan, waarschuwt de National Sleep Foundation. Nachtdienst werknemers kunnen vinden zelf woelen en draaien als het aankomt op tijd te raken van het hooi vroeg in de ochtend, wat leidt tot slapeloosheid en vermoeidheid. Breek de cyclus door het gebruik van slaap-tips voor de nachtdienst die krijgt u in bed en klaargestoomd voor een rustgevende dag van de slaap.

Slaap Aids

Investeren in een paar slaap steun die van de kwaliteit van uw slaap overdag verbeteren zullen. Oordopjes mogelijk moet afdekken van normale overdag geluiden, zoals het doorgeven van auto's, blaffen honden en uw familie verhuizen rond het huis. Koop een groot pakket, en gooi na elk gebruik.

Blackout drapes kunt u afdekken aan het daglicht, zodat u een eenvoudiger en meer rustgevende slaap vallen. Insalleren direct boven uw huidige raambekleding en trek ze strak voordat je gaat slapen. Een slaap masker kan ook helpen om te blokkeren het licht van uw slaap verstoren.

Decompressie tijd

Noodgevallen Nursing wereld beveelt met een decomprimeren tijd na het werk in plaats van de rubriek huis en direct naar bed gaan. Net als iemand werken de dagploeg, is het belangrijk om tijd om te ontspannen en tot rust te komen, vooral na een bijzonder stressvolle nacht te nemen. Geef jezelf 90 minuten tot twee uur tijd om te eten van iets, kijken naar een favoriete show of tijd doorbrengen met familie voordat je gaat slapen voor de dag.

Vermijd stimulerende middelen

Koffie drinken kan helpen u Blijf alert terwijl op de baan, maar het kan ernstig verstoren uw slaap schema wanneer je het minder dan drie drinkt of vier uur voordat je moet gaan naar bed, zegt de Mayo Clinic. Probeer in plaats van stimulerende middelen om te helpen u wakker te blijven wat betreft, ijswater of een stevige wandeling tijdens uw pauze. Vervolgens, wanneer het aankomt op tijd om te gaan slapen, je kunt in slaap vallen snel zonder het gevoel zenuwachtig of hyper.

Houd uw planning

Een grote fout die u kunt maken zegt terwijl op de nachtdienst is het overschakelen van uw planning op het weekend, de National Sleep Foundation. Hoewel het misschien verleidelijk om te slapen 's nachts en overdag wakker worden, kan het ernstig interfereren met uw interne klok. Wanneer maandag arriveert, zult u waarschijnlijk vinden jezelf moe tijdens werk en waarschuwing wanneer u moet slapen. Houden uw planning zodat uw lichaam en geest uw slaapgewoonten kunnen regelen. Als u uw planning aanpast vanwege een nieuwe verschuiving wilt, doen geleidelijk, enkele dagen op voorhand beginnen zodat u wakker en bewust terwijl op het werk worden kan.


gerelateerde artikelen