De beste overslaan touwen

June 18

De beste overslaan touwen

Bij het zoeken naar de beste springtouw, moet u eerst bepalen wat voor soort touw moet u persoonlijk. Als u een cardiovasculaire training wilt, wil je een lichtere touw, die meer zal worden aangedreven door uw lichaam vinden. Als u geïnteresseerd in een langere training bent, zullen een gewogen leder of beaded touw beste, zoals ze zijn duurzamer en gemakkelijker te coördineren. Een zwaardere touw zal voortbewegen zelf en verhoging van de snelheid, springen, terwijl een lichter touw meer rijden van de jumper vereist.

Gemeenschappelijke valkuilen

Sprong touwen zijn vaak niet-overeenkomende met jumpers om twee redenen, lengte en gewicht. U vindt een springtouw van juiste lengte door staande op het midden en de grepen langs uw lichaam omhoog te trekken. Als de handgrepen rond uw borstspieren stoppen is de juiste maat. Lederen boksen sprong touwen bieden meestal de beste gewicht, evenals duurzaamheid. De dichtheid van het leder stuwt het touw genoeg om snelheid te houden en biedt genoeg gewicht te verhogen de weerstand op uw spieren. Lichtere sprong touwen vaak los van hun vorm in revolutie en zijn moeilijker te controleren.

Waar te koop

Er zijn veel plaatsen om te kopen van de sprong touwen. Als u onmiddellijk een touw wilt, grotere sportieve goede winkels altijd dragen ze in voorraad en hebben een selectie van de topmerken. Hebt u enige tijd, kan het beste om online te bestellen zijn. Hier kunt u het lezen van reviews en selecteer het exacte touw je met de juiste lengte en gewicht voor uw doelen wilt.

Kosten

Sprong touwen zijn goedkope accessoires. U kunt top-of-the-line touwen kopen voor onder de $25. Deze touwen zijn langdurige en meest efficiënte. U kunt ook kopen van touwen voor zo weinig zoals $6. Echter, deze zal meestal worden gemaakt met inferieure materialen en niet zo lang duren en zal waarschijnlijk verliezen hun vorm snel.


gerelateerde artikelen