Citroen Water Detox dieet

June 26

Citroen Water Detox dieet

De citroen water detox dieet is één van de vele diëten die beweren te ontgiften van uw systeem. Ontgifting wordt niet noodzakelijk geacht door medische professionals omdat het lichaam de natuurlijke ontgifting systemen meestal voldoende voor deze taak zijn. Echter, zowel citroen en water zijn goed voor je. Dus citroen water te drinken als je wilt, maar pas op voor een dieet dat vertelt je om het te drinken in plaats van het eten van voedzame, goed uitgebalanceerde maaltijden. Raadpleeg uw arts als u van plan bent om te beginnen een detox-regime.

Citroen Water Detox dieet

De citroen water detox dieet is een naam voor een bevlieging dieet dat is ook wel bekend als "de kapitein reinigen," "de limonade dieet," "detox citroen cayennepeper" of andere, soortgelijke namen. Het uitgangspunt is dat het drinken van citroen water, soms gemengd met andere ingrediënten, zonder eten vast voedsel voor een periode van dagen, helpt het reinigen van uw systeem van toxines. Er is geen wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van het idee van ontgifting, volgens een evaluatie van het medisch onderzoek door Consumer Reports magazine.

Ontgifting

Je lichaam is uitgerust met de middelen om toxines te verwijderen natuurlijk. Eten van een goed uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging ondersteunt de meeste mensen krijgen's natuurlijke werking heel goed. Als u niet een gezond dieet eet, niet uitoefenen en gezondheidsproblemen als gevolg daarvan lijden, veranderen van uw levensstijl--niet ontgiftende voor een periode van dagen of weken--een beter lange termijn oplossing voor uw probleem is sinds het zweten tijdens oefening releases toxines. Alcoholisme en drugsmisbruik belasting kan uw lichaamseigen natuurlijke ontgiftingssysteem. Als u lijdt aan verslaving, Raadpleeg uw arts over de behandelingsopties.

Voordelen

Citroen water is goed voor je. Citroenen zijn een gezonde citrusvruchten die een aanzienlijke hoeveelheid vitamine C en vele andere voedingsstoffen bevat. Samen met de nutritionele voordelen, zullen de citroenen pittig zure smaak toevoegen aan uw water. U profiteert door water in uw dieet, helpt u uw systeem hydrateren en water kunt je organen kunnen functioneren. Citroen drinkwater in plaats van suikerhoudende dranken is een slimme, gezonde keuze. Wanneer u honger krijgt, drink een glas citroen water, en dit kan vul je maag en je honger verdwijnen. Bent u nog steeds honger, moet u echter een voedzame snack, zoals worteltjes, noten of gedroogde vruchten, eten samen met uw drankje.

Risico 's

Diëten die ernstig uw calorie-inname te beperken kan in eerste instantie u om gewicht te verliezen, maar ze uiteindelijk ondoeltreffend zijn. Uiteindelijk, je moet het eten van vast voedsel in leven te blijven. Wanneer u dit doet, bent u waarschijnlijk te snel herwinnen het gewicht dat je hebt verloren. Detox dieet kunnen verslavend, volgens de KidsHealth website. Detox dieet kan ook leiden tot ernstige diarree, tekorten, bloedsuiker problemen, uitputting en ziekte van de maag. Ook gebrek aan vezel in uw dieet kan leiden tot onregelmatige stoelgang en kan vertragen uw stofwisseling. Vind een detox dieet niet als u een gezondheidsprobleem, zwanger bent of lijden aan een eetstoornis.


gerelateerde artikelen