35 weken zwanger van een tweeling

June 8

35 weken zwanger van een tweeling

Door 35 weken zwanger, wanneer een vrouw is meerling, kan de grote dag elk moment komen. Een twin zwangerschap wordt beschouwd als gehele looptijd op de 37 weken durende merk; echter zijn veel Tweelingen geboren vóór die tijd. Op 35 weken zwanger, zijn moeder en baby's klaar voor de grote dag.

Overwegingen: Moeder op 35 weken

Met 35 weken zwanger van een tweeling voert moeder dicht bij 9 lbs. van baby's, om nog te zwijgen van de rest van de weefsels en vloeistoffen die meegaan met de zwangerschap. Dit kan maar liefst 35 à 40 kg in totaal. Al zijn de meeste zwangere vrouwen op 35 weken vertragen. Degenen die een extra baby hebben te voeden en te voeren kunnen hebben om het te nemen extra traag. Volgens de Amerikaanse Congres van verloskundigen en gynaecologen, moeten vrouwen die zwanger met twins zijn frequente pauzes nemen.

Kenmerken van baby's op 35 weken

Dus wat zijn deze baby's doen ter ziedaar voor moeder zo moe maken? Groeien en ontwikkelen in een ongelooflijk tempo. Met 35 weken, beide baby's hebben volledige ontwikkeling van de bot-, spier- en zenuw en werken aan hun longen eindigen. Wat te verwachten verslagen dat ontwikkeling van de Long is meestal voltooid door 37 weken; ze kunnen echter zo spoedig week 33 volwassen. Met 35 weken, kunnen beide baby's openen en sluiten hun ogen en te reageren op licht. Ze hebben wimpers en nagels. Op de 35-week merk, zijn beide baby's bedekt met een beschermende was-achtige substantie die vernix genoemd.

Tijdsbestek voor Twin zwangerschap

Op 35 weken, zijn de meeste baby's geschikt om te overleven buiten de baarmoeder als pre term geboren. Volgens wat te verwachten, zelfs als de baby's longen niet volledig volwassen op dit moment, de meeste tweelingen hebben een goede kans om gezond en vrij van langdurige medische problemen tegen de tijd dat ze slaagpercentage de 32 weken. Zij kunnen echter nog enige tijd in een neonatale intensive care afdeling, of de NICU.

Identificatie: Geboorte Plan op 35 weken

Vele vaklieden als niet vrouwen zwanger van tweeling te gaan te ver voorbij de 37 weken durende mark. In feite, wat te verwachten verslagen die veel OB artsen rond de 37 - tot 38-week induceren markeren, of een keizersnede plannen. Volgens de ACOG, of een vrouw tweeling vaginally of door geplande c-sectie leveren zal is afhankelijk van haar gezondheid en die van de baby's, evenals de baby's positie in de baarmoeder. Soms kunt een geplande vaginale tweeling geboorte omzetten in een noodsituatie C-section, afhankelijk van hoe het vordert. Op 35 weken zwanger van een tweeling, nu is een goed moment voor de moeder dat een discussie met de OB.

Speciale testen op 35 weken

Op 35 weken zwanger van een tweeling, kunt mam verwachten een of twee OB bezoeken per week. Deze omvatten de gebruikelijke prenatale controle naast enkele speciale proeven. Ze wellicht extra ultrasone klanken, alsmede niet-stress testen, die bewegingen en de hartslag van de baby's meet. Sommige artsen voeren ook een late-termijn vruchtwaterpunctie om te controleren op de rijpheid van de baby's longen.


gerelateerde artikelen