Hoe te 6 pond verliezen in 2 weken

June 6

Hoe te 6 pond verliezen in 2 weken

Er zijn verschillende manieren om zes ponden in twee weken verliezen. Of u zijn versluiering voldaan een doel voor een speciale gelegenheid of zes pond om weg te houden voor altijd, kies een methode die werkt voor u. Zes ponden in twee weken verliezen kunnen pijnlijke, ontmoedigend, of erg duur zijn. Houd uw eindresultaten in de geest en de stok aan de formule die u ook kiest.

Dieet en lichaamsbeweging

Stap 1

Hoe te 6 pond verliezen in 2 weken

Snijd uw huidige dagelijkse calorie-inname tot 1200 calorieën. Eet verse groenten, fruit en magere eiwitten. Vermijd vet, gebakken voedsel, bewerkte voedingsmiddelen en hoge-koolhydraten voedingsmiddelen. De American College of Sports Medicine, ACSM, suggereert niet minder dan 1200 calorieën per dag voor een gezond dieetplan.

Stap 2

Uitvoeren van 20 tot 60 minuten van cardio-oefening zes dagen per week. Dit volgt ACSM cardiovasculaire oefening richtsnoeren voor gewichtsverlies.

Verhoog uw calorie branden met tijdstippen gedurende uw cardio-training. Bijvoorbeeld, twee minuten lopen en één minuut joggen, jog één minuut en 30 seconden sprint of lopen op een nul-helling voor twee minuten en een vier-helling voor twee minuten. Door het voortdurend verandert de snelheid van uw cardio, u verhogen en verlagen uw hartslag. Deze assistenten in meer gewichtsverlies in tegenstelling tot het verblijf in dezelfde snelheid de hele tijd.

Stap 3

Hoe te 6 pond verliezen in 2 weken

Gewicht train 2-3 dagen per week. Houd je gewichten licht en uw hoge herhalingen. U krijgt spierkracht zonder toevoeging van extra grootte en bulk. Spieren verbranden calorieën de hele dag die zal u helpen de zes ponden verliezen.

Alternatieve methoden

Stap 1

Hoe te 6 pond verliezen in 2 weken

Zweten brengt water gewicht. Investeren in een kunststof zweet pak, vaak verkocht in sportieve goederen winkels, en draag hem terwijl je werk uit. Het is mogelijk om zes pond of meer water gewicht verliezen in een dag. If you can't afford een plastic pak, dragen zware kleding, zoals een zweet shirt en broek in plaats daarvan.

U kunt ook proberen zitten in een sauna te helpen vrijlating van overtollig water. Doe niet langere tijd in de sauna verblijven, en nooit gaan zonder iemand anders eerst weten laten.

Stap 2

Hoe te 6 pond verliezen in 2 weken

Liposuctie is een chirurgische ingreep die verwijdert vet onder de huid met behulp van een roestvast stalen buis aangesloten op een krachtige vacuüm. Hoewel deze methode zeer duur zijn kan, kunt u de zes pond of meer in minder dan twee weken verliezen. Resultaten zijn directe en meestal na verloop van tijd verbeteren.

Altijd doen een grondig onderzoek van uw arts voordat u deze methode kiest.

Stap 3

Vasten of zuivering kan binnen twee weken zes of meer pond van afvalstoffen uit je lichaam ontdoen. Ongeacht welke methode van reinigen die u kiezen--SAP snel, kruiden reinigen, detox dieet--het doel is om zich te ontdoen van de ingewanden van fecale materie die na verloop van tijd heeft opgebouwd.

Een Colon valt in deze categorie en kan het lichaam ontdoen van zes pond ook. Deze procedure houdt injecteren van een vloeistof in het rectum te irrigeren en de dikke darm te reinigen. Raadpleeg uw primaire arts voordat u deze methode. U kan deze procedure als gevolg van de veterinairrechtelijke voorschriften worden ontraden.

Waarschuwingen

  • Verblijf in de sauna te lang kunnen gevaarlijk zijn. Als u licht mensenhoofd of misselijk voelt, jezelf te verwijderen onmiddellijk.
  • Colonics kan u duizelig of ijlhoofdig voelen voor uur na de ingreep. Samen met iemand rijdt u er en neemt u mee naar huis voor de veiligheid.

gerelateerde artikelen