How to Get Rid van Dark poriën op poten

May 7

How to Get Rid van Dark poriën op poten

Donkere poriën worden veroorzaakt door onzuiverheden steeds gevangen in de huid. Deze onzuiverheden, met inbegrip van talg, overtollige olie, vuil en bacteriën, worden ingediend in de poriën en worden geoxideerd, draaien de poriën bruin. Vaak aangeduid als mee-eters, kunnen donkere poriën kunnen zich overal op het lichaam, en moeilijk te elimineren omdat ze meestal niet op over-the-counter acneproducten reageren. Wanneer donkere poriën op de benen verschijnen, zijn er bepaalde behandelingen en remedies die kunnen worden gebruikt effectief om hen te elimineren.

Stap 1

Geniet van de benen in een warm bad te openen de poriën en dode huid los. Vullen van een bad vol heet water, maar niet heet genoeg om het schroeien van de huid. Geniet in het warme bad voor ten minste 15 minuten, ervoor zorgend om volledig betrekking hebben op de gebieden die door donkere poriën.

Stap 2

Exfoliëren de huid met behulp van een natuurlijke, licht schurende scrub, zoals baking soda. Giet 1 eetlepel baking soda in je hand, en meng 1 koffielepeltje warme water erin. Verspreid de pasta van baking soda op het gebied getroffen door donkere poriën, en het gebruik van kleine, cirkelvormige bewegingen gedurende drie tot vier minuten zachtjes te masseren.

Stap 3

Massage van de benen met een tea tree oliemengsel dat de poriën vrij van bacteriën houden zal. Giet 2 eetlepels olijfolie in uw palm, en Meng 2 druppels tea tree olie erin. Masseer de olie in de gebieden die door donkere poriën gedurende ten minste drie minuten. Laat de olie te blijven op de huid en geniet.

Tips

  • De huid onderdompelen in warm water helpt openstellen van de poriën, waarmee elke entrapment drain meer gemakkelijk kunnen. Inweken van de huid ook Lost en verzacht dode huidcellen die kunnen worden gevangen in de poriën.
  • Scrubben van de huid met een natuurlijke scrub verwijdert dode huidcellen en bacteriën die verstopt kunnen raken in de huid, wat resulteert in donkere poriën en mee-eters. Omdat baking soda uit gladde deeltjes bestaat, kan het buff uit dode huid zonder irritatie of ontsteking te veroorzaken.
  • Tea tree olie is een antibacteriële olie op de huid kan worden gebruikt voor het doden van de acne-veroorzakende bacteriën en microben. Om te gebruiken van tea tree olie op de benen, is het belangrijk om het in een 5%-oplossing, die kan worden bereikt door een combinatie van 2 eetlepels olijfolie en 2 druppels tea tree olie verdunnen.

Wat die u nodig hebt

  • Bad
  • Water
  • Baking soda
  • Tea tree olie
  • Olijfolie

gerelateerde artikelen