Wat Is hCG voor mannen?

May 18

Wat Is hCG voor mannen?

Humaan choriongonadotrofine, ook bekend als hCG, is een hormoon dat verschillende rollen in mannelijke en vrouwelijke seksuele ontwikkeling speelt. Bij vrouwen beïnvloedt hCG ovulatie en vruchtbaarheid. Bij mannen voorschrijven artsen hCG om te vergroten of herstellen van de testosteron productie. Zowel mannen als vrouwen gebruiken hCG voor gewichtsverlies, hoewel deze methode omstreden en niet FDA goedgekeurd is.

Functie

HCG werkt als luteïniserend hormoon (LH). Bij mannetjes vertelt LH de testikels produceren testosteron. Bij mannen ondergaat hormonale substitutietherapie, loopt hun teelballen produceren testosteron, dus hCG hun teelballen herinneren kan te houden productie van testosteron. Sommige onderzoekers beweren echter dat HCG reageert het lichaam van de productie van LH natuurlijk.

Gebruik

Mannen die lijden aan aandoeningen van de androgeen nemen hCG te springen beginnen hun testosteron productie. Na een ronde van anabole steroïden, misschien gewicht lifters hCG gebruiken om te herstellen van hun natuurlijke testosteron cyclus zegt de Universiteit van New South Wales. HCG werpt ook sperma graven, zodat het mannelijke vruchtbaarheid kan verbeteren. Bij pubescent mannetjes kan hCG seksuele afwijkingen corrigeren.

Voordelen

HCG kunt verbeteren sperma productie en adolescent seksuele ontwikkeling. Het kan ook corrigeren ingedaalde teelballen. Vele bodybuilders, is afhankelijk van hCG te stabiliseren hun testosteron niveaus na steroid gebruik, hoewel deze benadering controversieel is. Vele websites beweren hCG bevordert gewichtsverlies, maar hCG is niet FDA goedgekeurd voor dit gebruik. Onderzoekers van de Universiteit van Maryland vermoeden dat Mario Lanza, een performer in de jaren 1940 en 1950, kan zijn gestorven aan hCG dieet complicaties.

Beschikbaarheid

Een recept medicatie, hCG wordt subcutaan geïnjecteerd. Volgens «««Drugs.com, het wordt verkocht als een poeder dat wordt gemengd met vloeistof en het is ook beschikbaar in gevulde spuiten. Mannen doorgaans injecteren hCG in hun huid of spieren en injecties kunnen thuis gedaan worden.

Overwegingen

Het gebruik van hCG opnieuw op te starten van testosteron productie is een "problematische balancing act," beweert de Universiteit van New South Wales. Terwijl het hCG kan testosteron verhogen, omgezet soms het testosteron in oestrogeen via een proces genaamd aromatisatie. Vaak voorkomende bijwerkingen omvatten uitgebreide borsten, acne, veranderingen van het humeur, haarverlies en andere voorwaarden in verband met toegenomen testosteron. Voorkomen van "zwarte markt" hCG, als hCG gebruik vereist zorgvuldige medisch toezicht.


gerelateerde artikelen