Hoe is een B12 injectie gegeven?

January 27

Hoe is een B12 injectie gegeven?

Voordelen

Vitamine B12-injecties bevatten een door de mens veroorzaakte versie van de vitamine Cyanocobalamine genoemd. Er zijn ook sommige versies gemaakt met hydroxocobalamine. B12 injecties geven u een gemiddelde van 500 keer de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid B12.

Vitamine B12 is belangrijk voor de celdeling, de vorming van bloed en de synthese van eiwitten en weefsel in het lichaam. Het is essentieel voor gezonde cardiovasculaire en nerveus systemen. Injecties worden toegediend aan mensen tekort aan deze belangrijke vitamine of hebben een ziekte heet het syndroom pernicieuze anemie. Pernicieuze anemie patiƫnten hebben problemen met de absorptie van vitamine B12.

B12-injecties worden gezegd om te helpen mensen slapen, meer energie en focus te verbeteren.

Contra-indicaties

Neem contact op met uw arts voordat je een B12 injectie, zoals het is gevaarlijk voor mensen met de ziekte van Leber of een allergie voor kobalt of cobalamine. De grootte van uw dosis zal ook anders als u zwanger of een vegetarische bent zijn. U zult ook willen Raadpleeg uw arts als u een infectie, nieraandoeningen, leveraandoeningen, een ijzertekort, een foliumzuur-tekort hebt of zijn medicijnen die invloed op het beenmerg. Uw arts wellicht sommige tests uitvoeren of suggereren een andere dosering.

Hoe om uzelf een injectie

Praat met uw arts over een geschikte dosering en maak uzelf vertrouwd met de instructies. Vraag uw arts als u vragen hebt of onduidelijk over enig deel van de procedure zijn. Was uw handen. Kies een plek voor de injectie. U moet kiezen voor een gebied met spier. Het knijpen van uw huid. Plaats de naald onder een hoek. Zodra de naald is in u kunt de huid loslaat en duw naar beneden te injecteren de B12. Haal de naald en desinfecteren van het gebied.

Bijwerkingen

Mensen hebben in het algemeen geen problemen aanvaarden van hoge doseringen van vitamine B12. Zelden doen bijwerkingen optreden, maar ernstige bijwerkingen zijn mogelijk. Enkele van de meest significante zijn zwelling, pijn op de borst, moeite met ademhalen, snelle gewichtstoename, of roodheid of pijn in uw armen of benen. Andere bijwerkingen zijn diarree, hoofdpijn, misselijkheid, koorts, jeuk en pijn in de gewrichten. Waarschuw uw arts als u om het even welk van deze symptomen ondervindt.


gerelateerde artikelen