Sociale vaardigheden spelen voor jonge geitjes met speciale behoeften

April 20

Sociale vaardigheden spelen voor jonge geitjes met speciale behoeften

Overzicht

Maatschappelijk werkers, ouders en opvoeders kunnen organiseren spellen die de ontwikkelingstoxiciteit groei, sociale vaardigheden en motorische vaardigheden van kinderen met speciale-behoeften ondersteunen, poneert Barbara Sher, auteur van "vroege interventie Games: Fun, Joyful manieren te ontwikkelen sociale en Motor vaardigheden bij kinderen met autismespectrum of Sensory Processing Disorders." Naast het bevorderen van sociale vaardigheden, kunnen deze games verbeteren het tempo van de integratie van kinderen met speciale-behoeften in groepsactiviteiten.

Het handelen uit

Role-Playing biedt ruime leermomenten voor kinderen met speciale behoeften, adviseert Marnell L. Hayes in "sociale vaardigheden: de Bottom Line voor volwassen LD succes." Een partij van de thee kunt kinderen repeteren tafelmanieren en gesprek. Een spel keuken stimuleert kinderen om te communiceren terwijl het emuleren van de dagelijkse taken van het leven. Als uw kind conflicten op school ervaart, role-playing gebruiken ter ondersteuning van uw kind in het brainstormen oplossingen voor conflicten, en vervolgens hebben hem repeteren implementatie van deze oplossingen. Geef uw kind een kans role-playing situaties voor u zo goed instellen.

Groeien met bordspellen

Bordspellen bieden uitstekende sociale vaardigheden praktijk voor kinderen met speciale behoeften. Ze geven kinderen praktijk in fundamentele sociale conventies, zoals het nemen van bochten, interactie met collega's, probleemoplossende, volgende regels en werken samen naar een gemeenschappelijk doel. De tactiele aspect van bordspellen houdt zich bezig de vele kinderen, aan te tonen hoe ze kunnen genieten van het proces van het spel in plaats van zich te concentreren op die wint of verliest.

Free-For-All

Jeugd onderwijs expert en auteur, Barbara Lowenthal, beveelt aan geleidelijk de overgang van kinderen met speciale behoeften in korte hoeveelheid gratis speeltijd, die diverse mogelijkheden voor sociale interactie biedt. Alle kinderen van de overeenkomsten van de Gemeenschap vóór het vrije spel activiteit inleidt herinneren. Kinderen rollen om te helpen ze elkaar ondersteunen en garanderen van opneming toewijzen. Losjes gestructureerde en open activiteiten, zoals hulpmiddelen in een zand lade, een water speelplaats met emmers, aquarel schilderen, een doos gevuld met krijt, sprong touwen, bouncy balls, zeepbellen met wands, en hula hoops bieden.


gerelateerde artikelen